Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Galatasaray'ın başına geçmeyi düşünür müsünüz?"

Cihat Arslan: "Benim Galatasaray'ı düşünmem değil de, onların beni düşünmesi önemli

Hamza vol. 2 olur

"Galatasaray'ın başına geçmeyi düşünür müsünüz?"

Cihat Arslan: "Benim Galatasaray'ı düşünmem değil de, onların beni düşünmesi önemli

Hamza vol. 2 olur

Valla ben dinledim güzel konuştu renktaş.

Futbolcular hatayı kendinde arasın falan dedi.

Bielsa diyenler olmuş yapmayın adamın takımları 2 ay sonra resmen patlıyor

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırakın gidin. Ne Cihat Arslan'ı yaw. Daha geçenlerde oda evlat mevlat diyordu...

Yerli olacaksa Ersun yada yabancı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ersun gelecek.

Ziraat kupasını müzemize getirecek.

FB'yi şampiyonluktan edecek.

Ersun gelecek.

Ziraat kupasını müzemize getirecek.

FB'yi şampiyonluktan edecek.

Onu bunu bilmem ama yabancı falan getirmiyorsanız Ersun'u hemen getirin. Orhan'ın bile canlandırdığı takımı Ersun "uçurur"...

Takımın en büyük sorunu kondisyon. Türkiye'de de kondisyon denilince akla Ersun gelir. Her ne kadar Selçuk ile aralarında iyi bir bağ olsada Selçuk Ersun altında böyle oynarsa keser. Adam şikecilerde bile Emre'yi kesiyordu...

Onu bunu bilmem ama yabancı falan getirmiyorsanız Ersun'u hemen getirin. Orhan'ın bile canlandırdığı takımı Ersun "uçurur"...

Takımın en büyük sorunu kondisyon. Türkiye'de de kondisyon denilince akla Ersun gelir. Her ne kadar Selçuk ile aralarında iyi bir bağ olsada Selçuk Ersun altında böyle oynarsa keser. Adam şikecilerde bile Emre'yi kesiyordu...

Dursun en doğru icraatını yapmış olur.

Ersun gelmesin.

valla ersun bu beceriksiz yönetimin getireceği en iyi adam olur ama bu gerizekalılar gider okan buruk gibi işe yarama birini bulup getirirler..

İnşallah dediğin gibi olur renktaş

İnşallah dediğin gibi olur renktaş

Umarım kardo ama korkmuyorda değilim. Bize gelen tdler sapıtıyor. Denizli televizyonlarda Umut Galatasaray'ın oyuncusu değil diyordu ama sonra banko oynattı. Oyuncular şantaj falan yapıyor herhalde. Anlamak güç..

Umarım kardo ama korkmuyorda değilim. Bize gelen tdler sapıtıyor. Denizli televizyonlarda Umut Galatasaray'ın oyuncusu değil diyordu ama sonra banko oynattı. Oyuncular şantaj falan yapıyor herhalde. Anlamak güç..

Denizli berbat hocalık yaptı doğru söylüyorsun ama bence bilmediğimiz olaylar yaşandı kulübün içinde. Dikkat ettiysen Denizli popülist laflar edip duruyordu geldiği ilk günlerde bizi de umutlandırmıştı transfer sezonu 1-2 hafta bitene kadar... Yaptığı U-turn doğal değil

Belki geldiğinde Dursun ona bile yalan söylemiş olabilir

Adam yok takımda adam hocam.

ben avciyi getirirdim. sadece selcugu kezsin yeter

Herkes Yanal konusunda mutabıksa eğer totemi başlatıyorum.

64356-ve-ersun-yanal-imzaliyor.jpg

Türk gelecekse ersun yabancı gelecekse favre bielsa rudi garcia iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt