Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Galatasaray'ın başına geçmeyi düşünür müsünüz?"
Cihat Arslan: "Benim Galatasaray'ı düşünmem değil de, onların beni düşünmesi önemli
Hamza vol. 2 olur
Ersun gelecek.
Ziraat kupasını müzemize getirecek.
FB'yi şampiyonluktan edecek.
Onu bunu bilmem ama yabancı falan getirmiyorsanız Ersun'u hemen getirin. Orhan'ın bile canlandırdığı takımı Ersun "uçurur"...
Takımın en büyük sorunu kondisyon. Türkiye'de de kondisyon denilince akla Ersun gelir. Her ne kadar Selçuk ile aralarında iyi bir bağ olsada Selçuk Ersun altında böyle oynarsa keser. Adam şikecilerde bile Emre'yi kesiyordu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onu bunu bilmem ama yabancı falan getirmiyorsanız Ersun'u hemen getirin. Orhan'ın bile canlandırdığı takımı Ersun "uçurur"...
Takımın en büyük sorunu kondisyon. Türkiye'de de kondisyon denilince akla Ersun gelir. Her ne kadar Selçuk ile aralarında iyi bir bağ olsada Selçuk Ersun altında böyle oynarsa keser. Adam şikecilerde bile Emre'yi kesiyordu...
İnşallah dediğin gibi olur renktaş
Umarım kardo ama korkmuyorda değilim. Bize gelen tdler sapıtıyor. Denizli televizyonlarda Umut Galatasaray'ın oyuncusu değil diyordu ama sonra banko oynattı. Oyuncular şantaj falan yapıyor herhalde. Anlamak güç..
Umarım kardo ama korkmuyorda değilim. Bize gelen tdler sapıtıyor. Denizli televizyonlarda Umut Galatasaray'ın oyuncusu değil diyordu ama sonra banko oynattı. Oyuncular şantaj falan yapıyor herhalde. Anlamak güç..
Türk gelecekse ersun yabancı gelecekse favre bielsa rudi garcia iyi olur
aman uzak dursun milli takimi ne hale getirmisti fransa falan hayaldiben avciyi getirirdim. sadece selcugu kezsin yeter
aman uzak dursun milli takimi ne hale getirmisti fransa falan hayaldi
elemelerdeki rezilligin sebebini unuttunumu renktasavci dünya kupasinda degilmiydi? Fransa ne alaka ?