Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde altyapı hocası göreve geliyor kupa maçında bile yeğe bir tane altyapı oyuncusu koyamıyor. Üstelik takımın başta forvet olmak üzere her yeri dökülüyor.

Şimdi bu gençler Orhan Atik'e neden güvensin?

Rudi Garcia'yı diyorlar şöyle bakıyorum Roma'da sürekli transfer yaptırıp başarısız oldu,Bize Jorge Sampaoli lazım oyunculara sert yapacak adam,Selçuk'un kafasında sandalye kırar

İtalya ligini sıfır takip ettiğim için pek bilmem ama takip edenler ne düşünüyor Garcia hakkında?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim mütevazi bir kadro ile yenilenmemiz kaçınılmaz. Sneijder ve Muslera kalırsa ne ala. Genç isimleri hem aldıracak hem oynatacak hoca lazım. Ayrıca 14 yerli zorunlu olduğundan bizim yerli kadromuzu da yenilememiz lazım. Bunu da Almanya2dan yapmak gerek. Dolayısıyla Favre şart.

Kanka hem Gladbach'in hem de Schalke nin makina gibi tikir tikir isleyen bir altyapisi var.

Her sezon en az 1-2 oyuncu A takima dahil ediliyor. Schalke zaten Almanya'nin en iyi altyapilarindan birine sahip. Daha cok Draxler, Sane, Max Meyer falan cikar oradan.

Herseyin belirli bir plani belirli bir isleme metodu var yurt disinda. Bizde ise her gün yeni bir kaotik ortam. Neyin ne olacagini kestiremiyorsun. Ben sahsen Favre yerinde olsam bende gelmem buraya, kariyerini bitirir burasi ancak.

Aynen kardeşim.

Anca gidecek aşırı başarısız olacak, Almanya'dan falan hiç talibi olmayacak o zaman gelir.

Bizim şu anda o kalibrede bir sistem hocası getirmemiz maalesef çok zor.

Zaten gelse de adamları bizim sisteme uydurmaya çalışıyoruz (Rijkaard, Del Bosque, Prandelli, Hiddink vs.)

30 sene önce başarılı oldu, rakibin stadına bayrak dikti gibi müthiş kriterlerimiz var bir de hoca tercihinde o da ayrı konu :red:

Tugay haberi yalandır inşallah

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdemir: "Galatasaray kongresinde yakında birileri "İllegaliteyi başlatıyorum" diyerek tavır koyarsa, kimse olacaklara şaşırmasın"

Ne demek istemiş?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hacı bu adam programda da konuşuyordu sürekli bu cem uzanın adamı daha doğrusu yalakası cem uzan arkadaşlarıyla liste hazırlığına başladı filan dedi denizli gittikten sonra
galiba cem uzan bu sefer gerçekten başkan olacak CANLI YAYINDA CEM UZAN TARTIŞMASI - YouTube

Cem Uzan Galatasaray Başkanı olamaz hayatı boyunca,öyle konuşmakla olmuyor ülkeye giremeyen adamın başkanlıkla işi ne

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
Teknik direktörlük görevi için camiamızın yetiştirdiği değerlerden biri olan Tugay Kerimoğlu’na teklif götürüldüğü iddiası doğru değildir.

Ersun haberleri yalanlanmamış.

Hayırlı olsun.

Ahmet Şan: "Aykut Kocaman'ı bırakmıyoruz. 2 senelik yeni bir sözleşme imzalayacağız."

:(

Favre veya Bielsa' yı bağlamak lazım bence.Öncelikle bir proje takımı haline gelmemiz lazım kesinlikle.Sene sonuna kadar kimseye imza attırmamak lazım.Bu ikisinden birini alacaksın yanına kesinlikle Ümit Davala. Bu adamlar oturup takımı analiz edecekler sezonun kalanında , ligde maçları izleyecekler ve zaten olan felsefeleri için kulübün şu andan itibaren belirlediği transfer bütçesine göre avrupa havuzlarında oyuncu arayacaklar. Nitekim bielsa ve favre gibi hocaların elinde ne oyuncu havuzu vardır..Bizim bir boka yaramayan scout ekibide bir şeyler öğrenir belki.
Kesinlikle böyle bir şeye ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum.Yok tugaymış,hagiymiş,rudi garciaymış teknik direktörlüğü osuruktan olan adamların adının bile geçmemesi lazım bizimle.UEFA'nın verdiği bu cezayı özellikle maaş üst limitini ben lütuf olarak görüyorum.Taş gibi takım olma konusunda önümüzde büyük fırsat var ,benim adaylarım çok klasik belki ama Bielsa ve net olarak Lucien Favre' dir.

Ersun Yanal Futbolcu secimlerinde Prandelli, Denizli ayarinda bir teknik traktör. hem bazi konularda zaafi olanlar, komisyon lobilerinin, sikebahcelilerin kolay oyuncagi olur. Tüm bunlar bir yana fenerli olmasi yeter Floryaya ayak basamamasi icin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt