Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar Favreyle anlasir, sonra transfer yapmayip zor duruma sokarlar adami

Yeni yapilanma Dursun ile gerceklesmemeli.

O baskan bozuntunun yapacagi hic bir isten hayir gelmez. Umarim tez zamanda defolup gidersin.

Favre'yi kolay kolay getiremez bunlar.Plan projeye bakar o tarz isimler.Keza Bielsa,Garcia.Dursun Özbek ile yarım saat basbasa görüsseler gelecekleri varsa da gelmezler.Ben Skibbe tarzı orta siklet bir Alman ya da Hollanda'li bekliyorum.

Denizli sucsuzdu bence kesin transfer vaadiyle getirdi bunu dursun. Sonra UEFA falan diyerek yapmadı denizli de isteksiz davranarak bu yola surdu takımı.
Oyuncularinda sabotesi dusunulurse kümeye oynamadigimiza şükretmek lazım

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha Terim topici hortlamamiş mı? Tuhaf..

Bielsayida rudi garciayida şahsen istemem. Gelecekse favre gelsin

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bielsa ya biraz fatih terim winner lığı eklerseg tadından yennez.

Şu halimizle umuta rağmen fenerden çok golümüz var.. ama 24 maçta 35 gol yemişiz.
Takım oyunu oynatan savunmada fark yaratan bir hoca gelsin

Defans oynatsın demiyorum

Aralarinda net bielsa gelsin..simdi diyeceksiniz bielsanin takimlar sezon ortasinda dusuyor filan diye ama bizim takimin sorunu sene ortasina kadar basta gelebilmek gerisini galatasarayin winnerligi halleder

Bielsa gelip orta saha cop selcuk ve donk olursa Rijkaard i getirip eline BAM i vermek gibi olur hic beklentiye girilmesin o zaman. Iyi kadro kuracak yonetim ile gelsin bielsa

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Cc5U171WAAMdRMg.jpg

yazacaktım da çok üşendim bizden hiç bişi olmaz hadi iyi geceler

Denizli sucsuzdu bence kesin transfer vaadiyle getirdi bunu dursun. Sonra UEFA falan diyerek yapmadı denizli de isteksiz davranarak bu yola surdu takımı.
Oyuncularinda sabotesi dusunulurse kümeye oynamadigimiza şükretmek lazım

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli geldiginde henüz maclar oynanmamis olsaydi, su an muhtemelen 16. veya 17.'ydik.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben bir Duyum aldım.

Bielsa ile prensipte anlaştık,
Favre nin ise kararını bekliyoruz.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt