Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O iptal bu iptal o olmaz bu olmaz bu olmuyor o gelmez şu gelmez :D e oldu biz geçelim başa

Bizim teknik direktörümüz yoktu demi ya onu bile unutmuşum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun 29 Nisan da TD hakkinda

"Şu manada çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Bir kaç gün daha beklemek gerekiyor."

demisti. Bakalim bu kez sözünü tutacakmi.

Dursun 29 Nisan da TD hakkinda

"Şu manada çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Bir kaç gün daha beklemek gerekiyor."

demisti. Bakalim bu kez sözünü tutacakmi.

Tursun ne zaman sözünü tutmuş ki şimdi tutsun boşa beklemeyin.

fatih terim başarısız olursa euro 2016 da ...bize gelebilir.bişeyleri yeniden kanıtlama çabası vardır ya hani...çok olası bi durum bu.ha bana göre favre ya da genç bi alman hoca gelecek,bu bundesligada kısıtlı imkanlara,zor şartlara rağmen başarılı olanlar var ya onlardan biri.

Son düzenleme:
Dursunun zar atma şansı yok yabancı getirmez bana kalırsa ersun yada ligi tanıyan lucescu için uğraşıcaklar

Tolunay Kafkaslı için araya önemli kişiler sokmuşlar

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Oo Léo'cum, nasılsın iyi misin? Bayadır göremiyorum seni forumda..
İyiyim sağol valla çalışıyorum sen nasılsın, taşındık Nancy den Drogba reisin memleketi Guingamp a geldik. Hiç zamanım olmuyor işten güçten birde şu takım soğuttu iyice bizi maç bile izlemiyorum lig tv yi geldim geleli bağlamadim bile öyle duruyor.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Bana göre Riekering ile Galatasaray'ın kimyası uyuştu.
Çok alakasız bir zamanda takımın oyun anlayışına skorlara yansımasa da büyük katkı sağladı. Emre Çolak'ı kazandı. Eğitmen kimliği ile Bruma ve Telles'i de kazanacaktır. Gençlerle çalışmayı biliyor. Komplekssiz, takıntısız. Herkese şans verebiliyor.

Takımın bariz bir stoper ve ön libero eksiği var. Bu oyuncuları tamamlayıp, bir de forvet transferi yaparsak Riekering bu takımı şampiyonluk potasında iddialı hale getirir önümüzdeki sezon.
Favre, Lucescu, Sampoili, Bielsa... Bir kısmı imkansız, bir ısmı macera teknik adamlar.
Evet altyapı çok önemli. Ancak bu gün öyle bir noktadayız ki Galatasaray'ın geleceği söz konusu. O nedenle projeye 1-2 sezonluk ara verip Riekering'den üst yapıda faydalanmak gerek diye düşünüyorum.

Sampaoli'yi istesek St. Pauli'yi desteklerdik

Ersun gelecek dertler bitecek

Bana göre Riekering ile Galatasaray'ın kimyası uyuştu.
Çok alakasız bir zamanda takımın oyun anlayışına skorlara yansımasa da büyük katkı sağladı. Emre Çolak'ı kazandı. Eğitmen kimliği ile Bruma ve Telles'i de kazanacaktır. Gençlerle çalışmayı biliyor. Komplekssiz, takıntısız. Herkese şans verebiliyor.

Takımın bariz bir stoper ve ön libero eksiği var. Bu oyuncuları tamamlayıp, bir de forvet transferi yaparsak Riekering bu takımı şampiyonluk potasında iddialı hale getirir önümüzdeki sezon.
Favre, Lucescu, Sampoili, Bielsa... Bir kısmı imkansız, bir ısmı macera teknik adamlar.
Evet altyapı çok önemli. Ancak bu gün öyle bir noktadayız ki Galatasaray'ın geleceği söz konusu. O nedenle projeye 1-2 sezonluk ara verip Riekering'den üst yapıda faydalanmak gerek diye düşünüyorum.

en son 10 sene once a takim calistirmis riekerinkten buyuk macera mi var

Ersun dün yönetimi elestirmis büyük ihtimal gelmez artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt