Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Luce gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iptal bu iptal o olmaz bu olmaz bu olmuyor o gelmez şu gelmeze oldu biz geçelim başa
Dursun 29 Nisan da TD hakkinda
"Şu manada çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Bir kaç gün daha beklemek gerekiyor."
demisti. Bakalim bu kez sözünü tutacakmi.
Tursunla çalışmayı kabul edecek 1 insan evladı zor bulunur şaşırmamak gerek
Dursunun zar atma şansı yok yabancı getirmez bana kalırsa ersun yada ligi tanıyan lucescu için uğraşıcaklar
Sanmam ama olabilir hayır demem ben keşke aykud hocayıda yoklasak aslında benim korkum bunlar m.denizliyi filanda geri getirebilir kimseyi bulamazlarsaErtuğrul Sağlam'ı da getirebilir.
Tolunay Kafkaslı için araya önemli kişiler sokmuşlar
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
İyiyim sağol valla çalışıyorum sen nasılsın, taşındık Nancy den Drogba reisin memleketi Guingamp a geldik. Hiç zamanım olmuyor işten güçten birde şu takım soğuttu iyice bizi maç bile izlemiyorum lig tv yi geldim geleli bağlamadim bile öyle duruyor.Oo Léo'cum, nasılsın iyi misin? Bayadır göremiyorum seni forumda..
olmasin renkdash :/
Bana göre Riekering ile Galatasaray'ın kimyası uyuştu.
Çok alakasız bir zamanda takımın oyun anlayışına skorlara yansımasa da büyük katkı sağladı. Emre Çolak'ı kazandı. Eğitmen kimliği ile Bruma ve Telles'i de kazanacaktır. Gençlerle çalışmayı biliyor. Komplekssiz, takıntısız. Herkese şans verebiliyor.
Takımın bariz bir stoper ve ön libero eksiği var. Bu oyuncuları tamamlayıp, bir de forvet transferi yaparsak Riekering bu takımı şampiyonluk potasında iddialı hale getirir önümüzdeki sezon.
Favre, Lucescu, Sampoili, Bielsa... Bir kısmı imkansız, bir ısmı macera teknik adamlar.
Evet altyapı çok önemli. Ancak bu gün öyle bir noktadayız ki Galatasaray'ın geleceği söz konusu. O nedenle projeye 1-2 sezonluk ara verip Riekering'den üst yapıda faydalanmak gerek diye düşünüyorum.
Ersun dün yönetimi elestirmis büyük ihtimal gelmez artik