Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlis konu. teknik direktor nobeti degil yonetim nobeti olmali.

asil problem yonetimdir.

Terim gelirse Medya'yı bastırırız hiç değilse.

Terim ne zaman sezon ortasinda geldi de simdi gelsin?

Ayrica adam bosta bile degil takim calistiriyor, daha ötesi öyle kulüp de degil ülkenin milli takiminin teknik direktörlügünü yapiyor.

Birakip gelse TFF icimizden gecer bu sezonun devaminda, hos simdi de ince ince dogruyorlar ya neredeyse her macta.

Terim ne zaman sezon ortasinda geldi de simdi gelsin?

Ayrica adam bosta bile degil takim calistiriyor, daha ötesi öyle kulüp de degil ülkenin milli takiminin teknik direktörlügünü yapiyor.

Birakip gelse TFF icimizden gecer bu sezonun devaminda, hos simdi de ince ince dogruyorlar ya neredeyse her macta.
Bi bok edemezler. Sezon ortasında gelmez daha ağır bir olasılık diğerine gore.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim şu kadroya zaten gelmez saf mı adam zaten milli takım da batırmış burada da sıvamış olur ancak. Yaş tahtaya basmaz, kader ortaklarını iyi seçer gerisi teferruat.

Şöyle gelse hoca alsa yanına tugay gibi bir adamı. Egitse ogretse sonra çekilse köşesine galatasaray'i yonetse.
Efsane olurdu.
Ama farzi misal gelse her zamanki gibi teneke bağlanıp gonderilme akabinde bikac sene sonra hoca gel kurtar denmeye başlanır.

Bi bok edemezler. Sezon ortasında gelmez daha ağır bir olasılık diğerine gore.

Bence Dursun'un oldugu sürece ugramaz buraya. Yeni ve daha güclü bir baskan gelirse ancak gelir diye düsünüyorum.

Ha ben gelmesini istemiyorum o ayri konu ama Terim'in gelecegini de düsünmüyorum bu sartlarda.

Bence Dursun'un oldugu sürece ugramaz buraya. Yeni ve daha güclü bir baskan gelirse ancak gelir diye düsünüyorum.

Ha ben gelmesini istemiyorum o ayri konu ama Terim'in gelecegini de düsünmüyorum bu sartlarda.

Bende dursunla çalışacağını sanmam ama tuhafki terim / dursun arasi iyi.
Terim şöyle bi teklifle gelebilir. Eğer konuşurlarsa. Ali durust zoe ama Abdurrahim'i alın yönetime geleyim diyebilir.
Abdurrahim dünden razı zaten, dursunda hayır demez.
Olursa böyle olur.
Tek tabanca gelmez. Gelsr dahi Mehmet Özbek denilen şahısla anlaşamaz. 2.gun başka bir kavga çıkar kulüpte.

Umarim olur bu FT olayi. Bu futbol cahili yonetimin acigini
Kapatir tek basina. Medyada da gucumuz artar arti takimdaki futbolcuya dayali duzeni bitirir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ft hamlesi sadece sahaya yapılacak bir hamle olmayacaktır şüphesiz ki.
Her acidan gucumuz yerine gelir.
Riekerink in karısına kızına sorulan abuk sabuk sorulardan da, diğer etkenlerden de kurtuluruz.

Ft albayrak yardımcı teknik adam da hasan şaş geldimi döve döve oynatırlar bu ruhsuzları.

Bende dursunla çalışacağını sanmam ama tuhafki terim / dursun arasi iyi.
Terim şöyle bi teklifle gelebilir. Eğer konuşurlarsa. Ali durust zoe ama Abdurrahim'i alın yönetime geleyim diyebilir.
Abdurrahim dünden razı zaten, dursunda hayır demez.
Olursa böyle olur.
Tek tabanca gelmez. Gelsr dahi Mehmet Özbek denilen şahısla anlaşamaz. 2.gun başka bir kavga çıkar kulüpte.

Mehmet'in hic sesi falan cikmiyor ama bence bayagi bir pislikte onun da imzasi var. Katiliyorum Terim arkasinda o herifin isler cevirmesini istemez normal olarak.

uzun adam izin vermeden terim helaya bile gidemez ,belki sezon sonunda ama şimdi gidin yatın bielsanın kapısında öyle bir deli lazım bize

Klinsmann istifa etmis

Yinede FT derim ama bir opsiyon

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt