Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demirören,Beyaz Futbol,Acun Ilıcalı,Rıdvan Dilmen gibi konular biz taraftarlar için çok önemli olabilir fakat futbolcularımız/eski futbolcularımız ille de hayatlarını böyle şekillendirmek zorunda değil bence.
Demirören,Beyaz Futbol,Acun Ilıcalı,Rıdvan Dilmen gibi konular biz taraftarlar için çok önemli olabilir fakat futbolcularımız/eski futbolcularımız ille de hayatlarını böyle şekillendirmek zorunda değil bence.
Acun, Rıdvan, Demirören ne alaka! Bu isimlerin hiçbiri trol değil. Hiçbiri ahlak sınırlarını zorlayan konuşmalar programlar yapmıyor. Kavgadan beslenmiyorlar. Şimdi Beyaz Futbol analizi yapmayayım. Ergün Penbe Yeteneksizsiniz Türkiye jürisine otursa hayatımda o programı izlemememe rağmen oturur izlerim. Acun'u da severim. Ama Beyaz Futbol bambaşka bir noktada. Futbolumuzun ahlaksız noktasıdır. Bence sosyal medyada holiganlaşan, saldıran saygısız taraftar profilinin oluşmasına büyük katkısı olan programdır.
Bu arada ben beğenmedim tuşunu çok nadir kullanırım. Kenan ve Melih Beyler beğenmeyince ben de basayım dedim
Acun, Rıdvan, Demirören ne alaka! Bu isimlerin hiçbiri trol değil. Hiçbiri ahlak sınırlarını zorlayan konuşmalar programlar yapmıyor. Kavgadan beslenmiyorlar. Şimdi Beyaz Futbol analizi yapmayayım. Ergün Penbe Yeteneksizsiniz Türkiye jürisine otursa hayatımda o programı izlemememe rağmen oturur izlerim. Acun'u da severim. Ama Beyaz Futbol bambaşka bir noktada. Futbolumuzun ahlaksız noktasıdır. Bence sosyal medyada holiganlaşan, saldıran saygısız taraftar profilinin oluşmasına büyük katkısı olan programdır.
Bu arada ben beğenmedim tuşunu çok nadir kullanırım. Kenan ve Melih Beyler beğenmeyince ben de basayım dedim
Ne alaka olduğu apaçık ortada değil mi?Ne zaman bir Galatasaraylı'nın bu dördünden biriyle ismi geçse herkes farklı gözle bakmaya başlamıyor mu birden?
Katildigim bir yorum.
Tabi ki herkesin kendi hayati, kimse karisamaz.
Ancak, Ergün gibiler, göz önünde olan bir camia ile özdeslesen insanlarin bazi seylere dikkat etmeleri gerektigini düsünüyorum.
Ne alaka olduğu apaçık ortada değil mi?Ne zaman bir Galatasaraylı'nın bu dördünden biriyle ismi geçse herkes farklı gözle bakmaya başlamıyor mu birden?
Ben bakmıyorum. 4'ü de Galatasaraylı olmadığı için sevilmez; iktidar yanlısı olarak görülmeleri otomatik olarak karşı bir algı oluşuyor. Doğrudur. Ama onlara karşı duruşumun sebebi Galatasaraylı olmayışları değil, iktidar yanlısı olmaları hiç değil.
Yıldırım Demirören: Bu adama olan nefretin sebebi ortada. Bu adamı seven tek bir kişi gösterin. Hiçbir taraftar grubu sevmiyor.
Rıdvan Dilmen: Bu da açık. Adam tüm yorumlarını Fenerbahçe merkezli yapıyor. Tam bir Fenerbahçe aşığı. Saygı duyulabilir ama tarafsız bir yorumcuyum deyip saçma sapan yorumlar yaparak değil.
Beyaz Futbol: Ekran Terörü
Bu kadar açıkken farklı gözle bakmayalım mı! Onlar zaten farklılar ve amaçları futbol olmadığı ortada.
fatih terim takımın başında bir teknik adam var iken oturup pazarlık yapmaz. bu bir.
galatasaray yönetiminde igor tudor'u gönderelim şeklinde bir fikir birliği yok. bu iki.
galatasaray yönetimi olur da igor tudor'u gönderelim diye karar verirse gideceği ilk isim fatih terim değil. bu üç.
fatih terim igor tudor gönderilse ve kendisine teklif yapılsa bile florya'nın anahtarını isteyeceğinden yönetimin bunu kabul etmesi mümkün değil. bu dört.
fatih terim'in gelmesini herkesten daha çok istiyorum. ancak şartlar bunlar.
fatih terim takımın başında bir teknik adam var iken oturup pazarlık yapmaz. bu bir.
galatasaray yönetiminde igor tudor'u gönderelim şeklinde bir fikir birliği yok. bu iki.
galatasaray yönetimi olur da igor tudor'u gönderelim diye karar verirse gideceği ilk isim fatih terim değil. bu üç.
fatih terim igor tudor gönderilse ve kendisine teklif yapılsa bile florya'nın anahtarını isteyeceğinden yönetimin bunu kabul etmesi mümkün değil. bu dört.
Küçük bir not: Ft gitmeden bir önceki sezonunda Galatasaray Avrupada duran toptan en az gol yiyen takımdı, ve yanlış hatırlamıyorsam kafa golü yememiştik.
Son haberler neler?
Twitterda Terim-Blanc-Klinsmann isimleri dönüyor.
Şahsi fikrim yönetimin aklındaki "zor maçlar bittiği için 2-3 maç seri yakalama umuduyla Tudorla devreyi bitirip 2-3 transfer ile yola devam edecekleri"
Son haberler neler?
Twitterda Terim-Blanc-Klinsmann isimleri dönüyor.
Şahsi fikrim yönetimin aklındaki "zor maçlar bittiği için 2-3 maç seri yakalama umuduyla Tudorla devreyi bitirip 2-3 transfer ile yola devam edecekleri"
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.