Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili GSCimbom...
Artık görünen o ki HHoğlu bu takımdan ivedilikle ayrılacaktır. Bu yüzden ki bu başlık altında yeni teknik direktörümüzü arayalım, ADAYLARIMIZI tartışalalım.;)

Berat

üniversiteye yeni geçiyorum
sıcak 2015 yaz akşamı
deliye dönüyorum
gsaray rezil halde
2.5 yıl geçmiş hala hoca yok he ?

terim ihtimalini unutmakta fayda var. anlaşılan kalemi büyük yerden kırılmış hocanın. Aksi durumda imkanı yok Dursun kapısında yatar getirirdi. Şuan hoca yanaşıyor, Dursun uzak duruyor. daha doğrusu 1'i uzak tutuyor dursun'u.

Tudorun kovulmama nedeni de bence bu. Tudor şuan kovulsa taraftar terimin evinin önünde pusuya yatar. hoca bosna veya x 1 takımla anlaşırsa Dursun tudor'u kovar.

terim ihtimalini unutmakta fayda var. anlaşılan kalemi büyük yerden kırılmış hocanın. Aksi durumda imkanı yok Dursun kapısında yatar getirirdi. Şuan hoca yanaşıyor, Dursun uzak duruyor. daha doğrusu 1'i uzak tutuyor dursun'u.

Tudorun kovulmama nedeni de bence bu. Tudor şuan kovulsa taraftar terimin evinin önünde pusuya yatar. hoca bosna veya x 1 takımla anlaşırsa Dursun tudor'u kovar.

O zaman da kimi getirecek ki? Şu takıma gelecek iyi hoca sayısı 0 bu yönetimle.

Yil sonuna kadar Ersun is yapar mi sizce ,ben sevmem kendini de bunlar Terim i getiremez Ersun ise hem fener hem ts den intikam.almak.istermi ki insan dusunuyor iste o kadar vahim durum,ahh Jupp bostayken yapacaktik evi arabayı ustune Bayern e geri.dondu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman da kimi getirecek ki? Şu takıma gelecek iyi hoca sayısı 0 bu yönetimle.

getirirler yine 1 amatör. genç yetenek diye yuttururlar.

Bu defa evlat kontenjanından yararlanabilirler mesela. Hasan şaş, Okan buruk, Korkmaz bülent vs. bir ara Cihat arslan ismi dolaşıyordu ortalıkta. O da evlattı sanırım

Ersunu alabilirler evet, plase sergen yalçın. Terim avcı filan bunlar hayal şuan. Yabancı riskinede giremezler.

Dursun sevgilisi Tudor’u kovdurmaz, boşuna nöbet tutmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim'dan baskasi bu sezonu kurtaramaz, yabanci td gelse oyunculari, ligi falan taniyacak derken bir bakmissin 4cu 5ci siradasin.

.
3e4d6b5439f66d4253f6fb85e1536442.jpg

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim artık gelmez geçti o iş.

Bu sezon bu herifle de olmayacak başkası gelsede zor olur
Sezon iş bilmez bir yönetim yüzünden heba olmuştur emeği geçenlerin suratına sıçıyım.

TapaTalK

Çare bielsa.

Terim,gitsin demirören ile nikah yenilesin bizimle işi olmaz.

Gerçek Kaptan NANDO!

Levent tuzemen “havalimanında taraftar protesto icin toplandı” falan dedi, dogru mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt