Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi ancak Bielsa paklar.

Bu sezon zaten çöp oldu.
Bielsa gelirse eğer dursun filan dinlemez her türlü lafını koyar.
Yanında yönetimi de götürür.
Tazminat peşinden de koşmaz.
En azından doğru düzgün hücum planı izleriz.

Dursun ve cenk'in çapı ancak; hamza,ersun, cihat gibi isimlere yeter.

Ersun gelirse eğer bize en az 3 senelik kontrat iteler ve haziran ayında takımı 6.yaparak tazminatını alır gider.

Umarım ertugrul,cihat ve ersun gibi asansör takım hocalarını bize kitlemezler.

Gün yüzü görme DURSUN!

Hatalarindan ders cikarmayarak takima defalarca zarar veren Teknik Direktörü göndermesi dogru karar ama marifet degildir, onun yerine artik dogru secimi yapmak marifettir.
Hic bir seyin garantisi yok, Fatih Terimin bile, ama en azindan sampiyonluk ihtimalini yüksek tutacak bir secim yapilmali.
Kac seferdir Hamza, Riekerink ve Tudor gibi ya tutarsa secimleri yapiliyor ve görüyoruz ki bir ise yaramiyor.

Son düzenleme:
Allahin belasi Tudor gitmis.. Zararin neresinden donersen kardir hesabi, buna da sukur..

Abuk subuk isler yapmayan, otoriter , futboldan azicik anlayan bir adam Tudor dan cok daha faydali olur..

Yabanci gelmesin..

Yerli olarak kim var? FT disinda, bildigim kadariyla bosta olanlar Ersun Yanal, Ertugrul Saglam, Hikmet Karaman .. Bunlardan biri olabilir..
birde yılmaz vuralı ekle de tam olsun.

Ortamlarda fransız hoca getirelim filan diye haber salmış yöneticiler.Bakın çok net konuşuyorum tudordan sonra gelecek yabancı hoca=şampiyonluk yarınlara kaldı.

Bu sezon zaten çöp oldu.

Ersun gelirse eğer bize en az 3 senelik kontrat iteler ve haziran ayında takımı 6.yaparak tazminatını alır gider.

Gün yüzü görme DURSUN!

Bielsa Marsilya da ne yapti? Lille de ne yapti? 40-50m harcadi, sonuc? Kovuldu.

Bu sezon zaten çöp oldu.

Gün yüzü görme DURSUN!

İyi teknik direktörlere ilham olmuştur ama ben fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum hoca olarak. Bielsa manyak bir adam. Kafası atar iki maç sonunda istifa eder. Mevcut ortamda bir hunimiz eksik, Bielsa ile takarız onu da :asd22: Ha dursun'un gidişini kolaylaştırır derseniz ona bir şey diyemem. Takım komple uçuruma sürüklenir ama.

İyi teknik direktörlere ilham olmuştur ama ben fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum hoca olarak. Bielsa manyak bir adam. Kafası atar iki maç sonunda istifa eder. Mevcut ortamda bir hunimiz eksik, Bielsa ile takarız onu da :asd22: Ha dursun'un gidişini kolaylaştırır derseniz ona bir şey diyemem. Takım komple uçuruma sürüklenir ama.
Bende sezondan umudu kestigim için istiyorum.
Aksi halde bu dursun 3 sene daha başımızda.

Ancak bize şimdiye kadar alman ekolü yaradı.
Sağlam bir almanda bulunabilir ama cenk ve dursun beceremez.

Gün yüzü görme DURSUN!

bielsa facia olur , bir kere beğenmediği adamları yollamaya kalkar , bir bakmışsınız gomis feghouli kesilmiş.

sonra enterasan bir formasyon dener arena'da 4 yeriz vasat bir takımdan.

bielsa uzun vadeli proje adamı , arkasında durman lazım 3-4 sezon.

Hikmet karaman ismi doğru olabilir çünkü hikmet karaman, dursun özbekin hemşehrisi. Kardeşini florya patronu yapan adam hemşehrisini de kulübün başına geçirmeye meyil edebilir. Bu yönetim kadrosu ve bu başkan müsvetdesinden bekleyeceğim bir hareket olur.

Boğulacaksak okyanusta boğulalım.

4c37ecb7fa88f1f4c3818ac64fd47501.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Gönüllerdeki teknik direktör hiç şüphesiz Göztepe maçında kulübede olmalıdır.

bielsa facia olur , bir kere beğenmediği adamları yollamaya kalkar , bir bakmışsınız gomis feghouli kesilmiş.

sonra enterasan bir formasyon dener arena'da 4 yeriz vasat bir takımdan.

bielsa uzun vadeli proje adamı , arkasında durman lazım 3-4 sezon.

Hiç bir takımda o kadar kalmamış
Tek başarısı Braga ve Fulhamın da çıktığı uefa finaline çıkmış
Braganın hocası kayseriye gelmişti adını bilen yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt