Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sezondan umudu kestigim için istiyorum.
Aksi halde bu dursun 3 sene daha başımızda.

Ancak bize şimdiye kadar alman ekolü yaradı.
Sağlam bir almanda bulunabilir ama cenk ve dursun beceremez.

Gün yüzü görme DURSUN!

Valla sezondan umudu kestiysek teknik direktör getirmeyelim bence. Altyapı hocası mı çıkar kim çıkarsa çıksın sezon sonuna kadar. Aynı döngüye gireceğiz çünkü. Soru işareti olan bir adam getirecekler. Başarılı olursa şans verelim denecek (Riekerink Türkiye kupası ve süper kupa ile kaldı), başarısız olursa kendi takımı değildi şans verelim denecek (Tudor takımdaki çöpleri temizliyor diye kaldı) Sonuç olarak bir sonraki seneyi de ateşe atmış olacağız. İlk iş yönetimin lağvedilmesi lazım da biz teknik direktör tartışıyoruz.

Sanirim Hikmet Karaman geliyor TD lige

Bazı arkadaslar peşinen Hikmet Karaman'a karsılar.. Ya FT ya Alman TD yazanlar var..

Acıkcası ben de Alman TD isterim ama bir de kulubun gercekleri var.. Sene sonunda secim var.. Mali kriterler var..

Diyelim herseyi ayarladık, Alman TD geldi.. Basarı garantisi var mı? Kulubu ve Turk Futbolunu tanıyana kadar sene sonu gelir..

Hikmet Karaman hırslı ve basarıya aç bir adam.. Basarılı olabilir diye dusunuyorum..

Herr Daum gelsin

1285.webp

Bu acil seçim muhabbeti iyi olmadı beyler ayın 13 ünde seçim var şimdi demek oluyorki 13 üne kadar yeni td gelmez transferde gelmez bu sezon da çöp oldu ulan bu liselileri odunla dövüceksin hepsi hain be

Yönetimin amacı net belli aslında. Fatih Terim'i getirmeyi koz olarak kullanıp seçimi erkenden kazanmak istiyorlar. Amaçları Galatasaray filan değil. Kendi menfaatleri için. Sonuçta Terim gelse ve şampiyon olamazsa mayısta aynı sorunlar olacak çünkü. Ki Terimde gelecekse en erken 13 ocakta gelir zaten. 1 ay kaos :D

Ortalık fena halde karışıcak siper alın transfer falan zora girdi artık

Genç biri olmaz Fransız veya Alman biri olsa iyi olur.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt