Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli Ersun, yabancı Bilic en iyi opsiyonlar bence ama bu isimlerden biri olmaz kesin daha kötü senaryolar düşünün çünkü eylemi gerçekleştirecekler öyle düşünüyor.

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş: "Dursun Özbek, Fatih Terim ile görüşmedi. Özbek'in adayları Koeman, Bilic ve Blanc."

Bilic gelecek dertler bitecek. Saçma sapan derbi yargılarınızdan sıyrılın bir zahmet. Derbilerde stad atmosferi önemlidir. Adam hep olimpiyatta oynadı derbileri.

Oyuncular da bu maçları kaldırmadı. Çoğu maçta 10 kişi kaldılar. Mesele büyük maçsa WestHam'da yaptıklarına bakın. Bjk ile Arsenal,Tottenham,Liverpool maçlarına bakın.

Tolga,S.Kurtuluş,Franco,Ersan,İsmail,Veli,Atiba,Olcay,Töre,Sosa,Dembaba. Adam bu 11 ile hem Avrupa hem lig oynadı. Üstelik stadı olmadan. Son 8-10 maçı da Ankara'da oynadı. Buna rağmen son 2-3 maça kadar götürdü takımı.

Terim'den sonra bu takım için en garanti isim Bilic'tir. Ligi tanımıyor bahanesi de olmaz.

tek care bilic arkadaşlar terim falan bos

M.Resit akcay mı burası akhısar degıl

Bunlara kaldıysak biz bu sene şampiyon olamayız. Bilic derbi kazanamıyor, Ersun un son hali ortada. İllaki terim gelmeli. Gelmezse M.Reşit Akçay.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resit Akcay neye göre Bilic ve Ersun dan iyi bir secim oluyor. Neye göre degerlendiriyorsun gercekten cok merak ediyorum.

Bilic veya Ersun gelsin diyen biri degilim yanlis anlama. Ama su yazdigina kiciyla güler insanlar.

Resit Akcay neye göre Bilic ve Ersun dan iyi bir secim oluyor. Neye göre degerlendiriyorsun gercekten cok merak ediyorum.

Bilic veya Ersun gelsin diyen biri degilim yanlis anlama. Ama su yazdigina kiciyla güler insanlar.
CAN bilici destekle artık

DRkemlOXkAACWwO.jpg

Dursun özbek listesinde mehmet ağar'a yer vermiş.

Ayrıca Ali Fatinoğlu, Cemal Özgörkey ve Dinçer Azaphan gibi isimlerle de temas halindeymiş.

Ağar Fatih Terim ihtimalini guclendirir

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29 27 dk.27 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Yönetimde bulunanların dışındaki Özbek’i Başkan yapan ağırlığı olan üyeler Fatih Terime karşı ve ne yazıkki siyasi kanat ile arayı bozmama düşüncesi de var .Buna rağmen DÖ ve muhalif kanat Terimi düşünüyor. Umarım kazanan Galatasaray’ımız olur. Pazar günü hep beraber haykıralım
[/FONT]

Siyasi kanatla ara bozmamak nedir ya ?

Bilicin takimin basina geçmesini isteyenlerin dayanagi ne. West Hamın hayatini kaydirdi adam. Moyes yeni yeni enkazi toplamaya başlıyor. Türkiye de derbi kazanamadı. Hatta ve hatta o kimsenin beğenmedigi Hamza Hoca bunu 2 derbidede tokatladı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet yiğit cevap bekliyor ivedi olalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Akçaya gelince kendisiyle yuzyuze görüşme fırsatım olmuştu Tavşanlının başindayken. Adam Ajax altyapısında eğitim almış. Türkiyede Tavşanlı gibi köyden bozma bir ilçe takimina oynattığı kaliteli futbol ortada az kalsın süper lige çıkacaktı. Kütahyali olduğum için süreci biliyorum. Öyle diğer anadolu hocalarına zihniyet olarak benzemez. Yerli sevici değildir. Kafa yapısı farklıdır ve tam bir sistem hocasidir. Ve ligi taniyip biliyor. Kusura bakmayinda Bilic basiretsizi veya Koeman domuzu gelecekse trilyon kere Mustafa hoca gelmeli.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Dursunun genel kuruldan çekindiği için Terim sorularından kaçma olasılığını düşünüyordum ki gerçekmiş galiba Aşkın baya iyi duyumcudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt