Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Ryan Babel ve Ryan Donk'un Basın Toplantısı

O kadar zorunuza gidiyor ki biatçı deyince ama kralını yapmaktanta kendinizi alıkoyamıyorsunuz,şu zavallı halinle yazdığın bir ton zırvayı gülerek okuyorum,Allah Galatasarayı sen ve senin gibilerden korusun başkada sözüm yok

Yok, ben insanlari egitmeyi severim, ondan dolayi örnekleyerek yazarim. Hala anlayamiyorsa, demekki iyicene betonlasmis bir beyin var karsimda demektir. Iyiki koruyor da, rakiplerimizi dümdüz ediyoruz.
Benim icin Allah Galatasaray´dir, simdi hadi yandan gülüm.

Yok, ben insanlari egitmeyi severim, ondan dolayi örnekleyerek yazarim. Hala anlayamiyorsa, demekki iyicene betonlasmis bir beyin var karsimda demektir. Iyiki koruyor da, rakiplerimizi dümdüz ediyoruz.
Benim icin Allah Galatasaray´dir, simdi hadi yandan gülüm.
Haddini bil çapsız,insan eğitme vs 3 gram beyninle yazabileceğin şeyler değil bunlar,önce kendi örümcek beyninin ağını temizle ,adam gibi eleştiri yapan insanlara saygı duy,yalamalığı biatçılığı bırak terimsporlu değil Galatasaraylı olmayı öğren belki adam yerine koyarlar uza şimdi

Türkiye Cumhuriyeti Robotodur.

Türkiye´de bazi ezberler vardir... Bazi beyinler o ezberden cikamaz. Karsi cenahin siyasi destekcilerine biatci derler, oysaki kendileri de biatcidir genelde, ama sadece farkli bir cenaha. Ama siyaseten bu olabilir, bagli oldugun bir ideolojin bir partin varsa ona biat edersin. Ekonomistlerin, ve bir ton onlarca Uni bitirmis insanlarin dahi kesin sonuca varamadigi siyaset icinde, insanlarin eger bir ideolojiye bagli iseler, bir konua hakkina yorumlarini etkilemesi normaldir...

Robotlasmanin en keskin örnegi ise, artik kafana islemis bu ezberleri, kutsal bir varligin ayeti gibi artik olur olmaz her yerde kullanmandir.

Mesela biz Futbol taraftariyiz, bizim destekledigimiz Sporcular, yada Hocalar bir Oyun icra ediyorlar. Ve bu oyunun net kazanani oldugu, gibi kaybedeni de vardir... Ve herkes, herzaman kazanani da desteklemez, basarisiz olanlarin da fanlari vardir, bu kulüpler icinde, sahsi sporcu, ve hocalar icinde gecerlidir.

Bir Futbol taraftari olarak bir sahsi desteklemen seni onun fani, hayrani yapabilir, bu gayette dogaldir. Bu isin özü zaten, bu olmasa, kimse bu oyunlari izlemez. Zaten bir sporu birelerini izlemek, onlar ile birlikte sevinmek, birlikte üzülmek icin, heycan yasamak icin izliyoruz.

Mesela Fatih Terim basarilidir, son iki yildir da basarilidir. Bu ben iddia ettigim icin degil, takimi ile iki sezon üst üste diger takimlarinda mücadele ettigi ligde en cok puana ulasip, kupayi kaldirdigi icin basarilidir. Bunu 10 yilda 8 defa icraa etmistir...

Simdi benim bir Galatasaray taraftari olarak bu adama hayranlik duymam, ve sevgi beslemem kadar dogal birsey yoktur. Adam bana basari kazandiriyor, bende onu destekliyorum. Daha iyisi varsa, onu da desteklerim.

Yani biatcilik kelimesinin bir anlami yok. Bir kelimeyi nerede kullanacagina bilmedigin halde dahi, her yerde kullanma ihtiyaci hissediyorsan, bu ülkenin düzeni icinde robotlasmissin demektir. Bugünde bir Tece robotunun bir örnegini gördük.
Olsun abi sen yine de tece degil de tc robotu de ya da t-robot de

Haddini bil çapsız,insan eğitme vs 3 gram beyninle yazabileceğin şeyler değil bunlar,önce kendi örümcek beyninin ağını temizle ,adam gibi eleştiri yapan insanlara saygı duy,yalamalığı biatçılığı bırak terimsporlu değil Galatasaraylı olmayı öğren belki adam yerine koyarlar uza şimdi

Elestirmeyi ögrendigin gün, yazdigin söylerinin de altinda ezilmezsin. Terimsporlu ifadesini bu ciddiyette hala kullanan (ki en azindan dogru bir tabir olabilir) bir sahisin, Galatasaray hakkinda iyi niyetinden süphe ederim. Elestiren tonlarca insan var, birini bu tarz kaptiysam, bunun nedeni var, o nedenin dogru oldugunu da cok iyi bildigin icin cellaleniyorsun. Sizin kliselerinize bu takimin hocasini yedirmem.

yok artık

seri-nzonzi
mor
feg-falcao-babel

toptan anladığını bilmiyordum

Emre pozisyonunu kaybediyor, ama iyi basiyor ileride. Hizli Kontralarda Faltschaua biraz kötü bir pas biarksada, onu kontrol edebilecek forvetimiz var.

Nzonzi-Donk ikilisi de var aklimda, ama sapik bir rüya görüp, bir sapiklik yapilmasi gerekiyor bunun icin.

Belhanda inadını, zamanında Hakan şükür inadına benzetiyorum.

Hoca Belhanda da kendine güvenmeme sorunu görüyor olabilir, hocam da motive ediyor.

Konuşmaya çıkan oyuncular genelde ilk 11 başlıyor. Ona göre Donk ilk 11 başlayacak sanırım. Lemina henüz tam olarak hazır değil. Aynı kadro 2 farklı diziliş maç içerisinde duruma göre değişir. Bu kadroda bir tane hızlı oyuncumuz olsaydı Rodrigues, Bruma, Onyekuru tarzı çok iş yapardı. Emre Mor oynar mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. İyi bir Emre Mor'a çok ihtiyacımız var.

Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Feghouli
Falcao Babel

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Nzonzi
Feghouli Seri Babel
Falcao

Konuşmaya çıkan oyuncular genelde ilk 11 başlıyor. Ona göre Donk ilk 11 başlayacak sanırım. Lemina henüz tam olarak hazır değil. Aynı kadro 2 farklı diziliş maç içerisinde duruma göre değişir. Bu kadroda bir tane hızlı oyuncumuz olsaydı Rodrigues, Bruma, Onyekuru tarzı çok iş yapardı. Emre Mor oynar mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. İyi bir Emre Mor'a çok ihtiyacımız var.

Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Feghouli
Falcao Babel

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Nzonzi
Feghouli Seri Babel
Falcao
Donk eski Brugge oyuncusu oldugu icin cikmistir. Bide Serinin orada ne isi var o kadro 433 dizilir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt