GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk Tivibu Spor'da Açıklamalarda Bulundu!

OB: “Osimhen’i taraftar burada tuttu.”

Osimhen' den sonra para çok kalmadı dedi gibi geldi bana. Kaleci, savunma alıp bitecek gibi ama bize orta saha da lazım
Ortasahada ciddi alternatifler var gibi görünüyor şuan için, Torriera-Lemina-Sara zaten kemik üçlü. Buna ek olarak ofansif olarak Sane, Zaniolo, Yunus ve gördük ki biraz biraz Sallai'de iş yapabiliyor hatta Icardi'yi de katarsak illa 10 numaraya ihtiyacımız var diyemem ki zaten Icardinin bu durumda pas yeteneklerini ve Sane'nin zaman zaman 10 numara mevkinde oynadığını düşünürsek bence ok gibi, Sorun defansif yani Sara 8 numara, Lemina ve Torriera tamamen defansif oynayabiliyor. Ortasaha da yine Kaan Ayhan defanisf oynayabilir yani aslında bakacak olursak ciddi anlamda ortasaha rotasyonu oluşuyor, illa biri alınacaksa fiyatı uygun olursa İlkay bizim için yeterli olabilir gibi duruyor.
Osimheni aldığımızı varsayarsak bizim ihtiyacımız şuan en en en öncelik kaleci sonrasın da iyi bir stoper ve sağbek.

ek olarak fırsat olursa belki defansif özellikli bir ortasaha olabilir.

Son düzenleme:
Çiğdem Günal: "Osimhen transferi önümüzdeki birkaç gün içinde herhalde süreç sonuçlanır?"

Okan Buruk: "Evet o süreç devam ediyor. En kısa zamanda bu işin biteceğini düşünüyoruz."

Ya o Penaltı sorusunu sormak, bilader sorulabilecek 1000 tane soru arasından bunu mu seçtin

Kazandığın helal parayı harama çevirdin o soruyla

OB: “Hakan ve İlkay ile görüşmedim.”

OB: “Donnarumma ile Facetime yapmadım.”

OB: “Donnarumma serbest statüde olsa istersiniz ama şu andaki durum onu net bir şekilde göstermiyor.”

Okan Buruk: "Donnarumma ile FaceTime yapmadık.
Mantık olarak, Şampiyonlar Ligi kazanmış bir kaleciyi o takımdan almanın zor bir şey olacağını düşünüyorum.
Bir kaleciyle kulübü devam etmeyecek olsa, onu düşünürsünüz; ama şu anda öyle bir durum gözükmüyor."

Geri
Üst Alt