GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk Tivibu Spor'da Açıklamalarda Bulundu!

Okan Buruk: "Mauro Icardi, Şampiyonlar Ligi'ne yetişir gibi gözüküyor. Süre de vermeyeyim. Icardi acele eden bir oyuncu. 'Bir an önce gireyim oynayayım' diye isteyecek bir oyuncu. En doğru şekilde hazırlıyoruz."

Okan Buruk: “Zaniolo hazırlık dönemini iyi geçirdi. Onun enerjisinden memnunuz. Performansından memnunuz. Hem onun hem bizim için, yabancı sayısıyla birlikte doğru şekilde karar vermek önemli olacak ama şu andaki performans, isteği, takımdaki uyumundan memnunum. Ufak sakatlığı oldu ama hemen oynamak istiyor, isteğini gösteriyor.” (Tivibu Spor)

Okan Buruk: "Mauro Icardi'nin dönüşü Şampiyonlar Ligi'ne yetişir. Çok hızlı bir şekilde dönmek isteyen bir oyuncu."
Bu kadar oynama arzusu olan biri iyi olduğu sürece zor yedeğe atılır. 10 no bölgesine oyuncu alacağımızı düşünmüyorum bu dönem.

Kaleci + stoper + sağ bek veya hocanın dediği gibi hem stoper hem bek oynayan bir isim gelir

Okan Buruk: "Alvaro Morata şu anda bizim oyuncumuz. Bizimle devam edecek."

Genc kalecilerde var listede ama bir surec gecirmeleri lazim, sabredecek misiniz etmeyecek misiniz durumu var

Genc isimleri eleyebilirz gibi

Okan Buruk: “Ben bir rekor kırmıyorum ama o rekorları kıran takımın başındaki insan benim. Bu rekorların içinde başta futbolcularımız, yönetimimiz, başkanımız var.” (Tivibu Spor)

1000009644.webp

İcardi resmen 2. sezon savaş gazisi gibi oynamış tüm sezonu lan. O sakatlıklara rağmen gol kralı oldu.

OB: “Morurinho’ya elimi uzatırım, ego yapmam. Bizim örnek olmamız lazım.”

Okan Buruk: “Yeni hedefimiz 4 sene üst üste şampiyon olmak. Bu senenin en büyük motivasyonu 4 sene üst üste şampiyonluk.” (Tivibu Spor)

Soru: "Jorge Jesus, İsmail Kartal, Jose Mourinho. Hangisine karşı rekabet daha zordu?"

Okan Buruk: "Hepsi zordu. İkinci şampiyonluk son haftaya kalmıştı. Birinci ve üçüncü sene daha erken bitmişti, bu sene puan farkı olarak en rahat olanıydı." (Tivibu Spor)

Geri
Üst Alt