Telefon Önerileri

Bütçe çok kısıtlı olmadığı sürece herhangi bir Çin markası almak gibi bir hataya düşmeyin, hele hele POCO'ya asla ve kata bulaşmayın.

Honor Magic 7 Pro

2 ay önce kullanmaya başladım.. Harikulade, olağanüstü, tam bir f/p ürünü amiral gemisi..

İlk zamanlar Total launcher arayüzü ile kullanmıştım.. Sonra kendi arayüzü olan MagicOS 9 e geçtim.. İnanılmaz bir stabilizitesi var..

Eğer Iphone fanı değil iseniz kesinlikle alıp kullanmanızı tavsiye ederim..

Bütçe çok kısıtlı olmadığı sürece herhangi bir Çin markası almak gibi bir hataya düşmeyin, hele hele POCO'ya asla ve kata bulaşmayın.
Telefon özelinde değil de genel olarak ciddi kampanyalar var.

Bu arada ben de mesafeliyim Çin markalarına ama Honor gibi bir gerçek de var. Segmentinin en iyilerinden birisi. Eyüp'ün de dediği gibi arayüzü en stabil, temiz olan Andorid cihazların başında geliyor telefonları

Harika bir cihaz bence ( pahali tabi)

Pixeli oldum olasi sevdim ama hic edinemedim.

Gerci gecen gun google servisleri patladi ulkede...
Yazılım-Kamera-Tasarım vs iyi işler çıkarıyorlar gerçekten. İşlemcileri vs de kendi markaları altında Apple gibi. Ama pahalı olur diye gelmiyor sanırım çünkü gelse Apple fiyatına gidecek

Yazılım-Kamera-Tasarım vs iyi işler çıkarıyorlar gerçekten. İşlemcileri vs de kendi markaları altında Apple gibi. Ama pahalı olur diye gelmiyor sanırım çünkü gelse Apple fiyatına gidecek
Zaten nerdeyse o seviye fiyatlaniyor bu arada.

Ya pixel 9 ya pixel 10 tanitim eventinde baya hosuma gitmisti. Hatirlamiyorum.

42.286TL'ye (yani 7.599DKK) iPhone 17 Pro siparişini girdim az önce.

Türkiye'deki fiyatlar tabii uçmuş durumda. Vallaha billahi bu millete yazik ve ayıp ediliyor artık.

Sanırım yeni bir telefona ihtiyacım var. 2021 yazından beri yani 4 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.

Ama telefon artık net bir şekilde yavaşlamaya başladı. Galeriyi açınca resimlerin yüklenmesi epey sürüyor, bazı uygulamalara tıklayınca açmıyor bile, ekran donuyor sonra bir yerden sonra telefon ekran kilidine geçiyor açılmayan uygulamayı kapatarak.

Sonu geldi bu cihazın sanırım. Telefonlara hiç bir zaman fazla para veren biri olmadım ama geçen Media Markt'a gittim cihazları inceledim en çok hoşuma giden Samsung S25+ oldu. Çalıştığım kurumun benefit uygulaması ile 512 GB versiyonlu cihaz 799€'ya düşüyor. Herhalde bunu alacağım.

700$ / 30000₺ civarında acil telefon önerisi alabilir miyim? Türkiye olacak.

700$ / 30000₺ civarında acil telefon önerisi alabilir miyim? Türkiye olacak.

Biraz araştırma ile 35k altında bulabilirsin sanırım..

Honor telefon işini çözmüş.. Ben Honor Magic 7 Pro kullanıyorum.. Yılların Samsung cusu olarak çok daha memnunum. Bence Türkiye piyasasındaki en iyi android arayüzüne sahip..

Tek sıkıntısı piyasada fazla bilinmediği için aksesuar temini.. Onu da internetten hallediyorsun..

Geri
Üst Alt