- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
Muradım elinde mikrofon olduğunu söyleseydin keşke![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muradım elinde mikrofon olduğunu söyleseydin keşke![]()
Telefon özelinde değil de genel olarak ciddi kampanyalar var.Bütçe çok kısıtlı olmadığı sürece herhangi bir Çin markası almak gibi bir hataya düşmeyin, hele hele POCO'ya asla ve kata bulaşmayın.
.POCO F7 PRO (12/512 GB) kullanıyorum. Allah olmayanlara da versin.
Bana da enteresan geliyor. Pazar payı alamayacaklarını düşünüyorlar sanırım Apple-Samsung-Xiaomi-Honor vs derkenUlkede google pixel niye yok
Harika bir cihaz bence ( pahali tabi)Bana da enteresan geliyor. Pazar payı alamayacaklarını düşünüyorlar sanırım Apple-Samsung-Xiaomi-Honor vs derken
Yazılım-Kamera-Tasarım vs iyi işler çıkarıyorlar gerçekten. İşlemcileri vs de kendi markaları altında Apple gibi. Ama pahalı olur diye gelmiyor sanırım çünkü gelse Apple fiyatına gidecekHarika bir cihaz bence ( pahali tabi)
Pixeli oldum olasi sevdim ama hic edinemedim.
Gerci gecen gun google servisleri patladi ulkede...
Zaten nerdeyse o seviye fiyatlaniyor bu arada.Yazılım-Kamera-Tasarım vs iyi işler çıkarıyorlar gerçekten. İşlemcileri vs de kendi markaları altında Apple gibi. Ama pahalı olur diye gelmiyor sanırım çünkü gelse Apple fiyatına gidecek
700$ / 30000₺ civarında acil telefon önerisi alabilir miyim? Türkiye olacak.
Senin bütcenden daha az olan Poco x7 pro göz at, fiyat performans gayet iyi bir Telefon700$ / 30000₺ civarında acil telefon önerisi alabilir miyim? Türkiye olacak.