Telefon Önerileri

OnePlus One yeni çıkmış. Müthiş telefon diyorlar..

Lg nin bir modeli varmış çok iyi diyolar ama adı aklımda değil renkdaş.G3 yada G2 olabilir yazarke aklıma geldi :D

Genpa servisleri samsung telefonlarla dolu , en cok arıza cıkaran marka Samsungmuş bu arada
aynen benim Note 3'üm de alalı daha 3 hafta olmadan arızalandı bataryasından. aldığım yere götürdüğümde çok kişinin elinde Samsung vardı arıza-şikayet için getirilen

LG G2 veya G3 ...

Paran 1000-1200 civarı ise kesinlikle G2

1800 veririm diyorsan G3 32 gb da alabilirsin

One plus one . Baska telefon suanda tanimam android konusunda .
Stock android'a yakin isletim sistemi var , ++ telefon cok ucuz inanilmaz birsey 299€ 64gb veriyorlar

g3 hakkında pek iyi şeyler diyen yok g2 almayı düşünüyorum arkadaşlar yorumları alabilirmiyim :)

baylar bu asus zenfone 5 için ne düşünüyorsunuz peynir ekmek gibi satılıyor özellikleri rakiplerinin fiyat-performans dengesine göre çok iyi açıkcası :D

Bırak zenfone 5 i . Camera olarak 13 mp batarya olarak 3300 mah olan zenfone 6 var. Bayramın 2.günü aldım. Telefon akıyor arkadaş :D Aklıma sıçayım neden daha önce almadım dıyorum :D

g3 hakkında pek iyi şeyler diyen yok g2 almayı düşünüyorum arkadaşlar yorumları alabilirmiyim :)

fiyat performans olarak alabilecegin en iyi telefon
bende g2 var ve gecen gün sarjina tekrar hayran kaldim
inceptionu full izledim ve sadece %26 cekti bataryadan
displayi cok iyi htc, samsung, ipfonlara göre daha canli ve net bir ekrani var
hic donma olmuyor ben 3 aydir kullaniyorum bir kere olmadi
telefon akiyor akiyor
gönül rahatligi ile alabilirsin
tabii alacaksan 32gb versiyonu almani tavsiye derim bana 16gb az gelirdi
3-4 tane film atiyorum is yerinde bakiyorum hep

fiyat performans olarak alabilecegin en iyi telefon
bende g2 var ve gecen gün sarjina tekrar hayran kaldim
inceptionu full izledim ve sadece %26 cekti bataryadan
displayi cok iyi htc, samsung, ipfonlara göre daha canli ve net bir ekrani var
hic donma olmuyor ben 3 aydir kullaniyorum bir kere olmadi
telefon akiyor akiyor
gönül rahatligi ile alabilirsin
tabii alacaksan 32gb versiyonu almani tavsiye derim bana 16gb az gelirdi
3-4 tane film atiyorum is yerinde bakiyorum hep
bende tam onu soracaktım 16 mı 32 mi kararsızım ben öyle film indirmem twitter instagram o tür uygulamaları kullanacağım 16 yeter mi

bende tam onu soracaktım 16 mı 32 mi kararsızım ben öyle film indirmem twitter instagram o tür uygulamaları kullanacağım 16 yeter mi

3-4gbsi sisteme gidiyor geriye 12-13gb falan kaliyor galiba
bu bana yeter diyorsan al yani ama 32gbli versiyon arasinda ciddi bir fiyat farki yoksa onu al derim
belki lazim olur ilerde

Asus Zenfone 5 mi yoksa 150-200 lira daha verip General Mobile Discovery 2 mi

CİDDİ CİDDİ YAZIYOM BAK.

Senin harbi sorunların var rahatsız mısın nesin olm. Kaç gündür kendi kafanca bir şeyler yazıyon gülüyon, avatara kendi resmini koyup çirkinim diye msjlar atıp duruyon. hayır ne istiyon yani sen çok güzelsin, yakışıklıksın dememizi mi bekliyon.

Geri
Üst Alt