- 3 Ağustos 2009
- 7.773
- 2.430
- 2.418
Duyduguma göre Samsung'un fotograf çekme özelligi çok iyimiş.
Genpa servisleri samsung telefonlarla dolu , en cok arıza cıkaran marka Samsungmuş bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyduguma göre Samsung'un fotograf çekme özelligi çok iyimiş.
aynen benim Note 3'üm de alalı daha 3 hafta olmadan arızalandı bataryasından. aldığım yere götürdüğümde çok kişinin elinde Samsung vardı arıza-şikayet için getirilenGenpa servisleri samsung telefonlarla dolu , en cok arıza cıkaran marka Samsungmuş bu arada
baylar bu asus zenfone 5 için ne düşünüyorsunuz peynir ekmek gibi satılıyor özellikleri rakiplerinin fiyat-performans dengesine göre çok iyi açıkcası![]()
g3 hakkında pek iyi şeyler diyen yok g2 almayı düşünüyorum arkadaşlar yorumları alabilirmiyim![]()
bende tam onu soracaktım 16 mı 32 mi kararsızım ben öyle film indirmem twitter instagram o tür uygulamaları kullanacağım 16 yeter mifiyat performans olarak alabilecegin en iyi telefon
bende g2 var ve gecen gün sarjina tekrar hayran kaldim
inceptionu full izledim ve sadece %26 cekti bataryadan
displayi cok iyi htc, samsung, ipfonlara göre daha canli ve net bir ekrani var
hic donma olmuyor ben 3 aydir kullaniyorum bir kere olmadi
telefon akiyor akiyor
gönül rahatligi ile alabilirsin
tabii alacaksan 32gb versiyonu almani tavsiye derim bana 16gb az gelirdi
3-4 tane film atiyorum is yerinde bakiyorum hep
bende tam onu soracaktım 16 mı 32 mi kararsızım ben öyle film indirmem twitter instagram o tür uygulamaları kullanacağım 16 yeter mi
Asus Zenfone 5 mi yoksa 150-200 lira daha verip General Mobile Discovery 2 mi
Kardeşim trollük bir sanattır herkes yapamaz lütfen yol yakınken vazgeç şu işten.Bence Nokia 3310
Bence Nokia 3310
CİDDİ CİDDİ YAZIYOM BAK.Bence Nokia 3310
Kardeşim trollük bir sanattır herkes yapamaz lütfen yol yakınken vazgeç şu işten.
ikiside degil napcan onlarıAsus Zenfone 5 mi yoksa 150-200 lira daha verip General Mobile Discovery 2 mi
Sağol kardeşim.Trollük ve sanat ? Sen trollüğü sanat saniyorsan ben bir sey demiyorum.Cok zeki oldugun buradan belli adeta beyninden zeka fickiriyorsun![]()