Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Z5 al direk G2 bendede vardı sonra G3 e geçtim biri Z3 le takas yapalım dedi yaptım arkadaş şahane bişey ya kullanım filan mükemmel G3 e göre Hâlbuki kağıt üzerinde aynı. Z5 i düşünemiyorum bile nasıl fenadırLG G4 vs. S6 Edge+ vs. Nexus P6 vs. Xperia Z5
Hangi telefonu tavsiye edersiniz?
Samsunglar cok sexy oldugunu biliyorumda su anda G4 agir basiyor... Su anki telefonum G2 ve cok memnum kaldim.
Çok pahalı ya bu ne G3 sıfır 260 euro burda alamanci akraban yokmuOrta yollu bir telefon için hangisi daha iyi f/p açısından ?
asus zenfone 2 1300 lira
htc one m8 1600 lira
lg g3 1600 lira
Orta yollu bir telefon için hangisi daha iyi f/p açısından ?
asus zenfone 2 1300 lira
htc one m8 1600 lira
lg g3 1600 lira

bu alternatiflerden en iyisi g3
daha ince, daha hafif, pil degistirilebiliyor, ekrani daha kaliteli ve 4x 2.5 ghz ile diger ikisine göre daha hizli
edit: fiyatlar baya kazik ya türkiye'de.
Annem için 500 TL altı android bir telefon arıyorum beyler. Yardımcı olabilir misiniz?
Bu başlığa yazayım en iyisi.
Telefonumun (z3c) içine etti KVK. Yan kapakçık gevşemesinden garantiye verdim vereli donanım arızaları bitmedi. Ya kamera bozuluyor ya mikrofon bozuluyor ya arka kapaklar gevşek kalıyor ya da yine kamera bozuluyor o günden beri. Böyle 2 3 kere garantiye verdim ve yine sorun çıktı. Telefonu siz bozdunuz diyerek değişim talep etme şansım var mı?
Nokia 6600 simdiki nesiller bilmez Gamze Ozcelik denildiginde bu telefon geliyor![]()

öneririm çok güzel telefon canavar gibi. kapak hariç her şeyiyle harikulade. garantiye gitmesin diye dock denilem aletten alıp şarj etcem artıktüketici hakem heyetleri bakar herhalde bu işlere.onlara bi sor istersen.
z3c'yi önerir misin? alacağım ama bu kapak sorunuyla çok fazla karşılaşan var.o çok aklımı kurcalıyor.donanımhaber'de neredeyse herkesin kapak ayrılmış.
öneririm çok güzel telefon canavar gibi. kapak hariç her şeyiyle harikulade. garantiye gitmesin diye dock denilem aletten alıp şarj etcem artık
Sorma Yasin
Ayrıca dönemimizin en baba telefonuydu. Alınabilecek en iyi telefondu. Hayalini kurduğum günleri hatırlarım...
aynen. şarj etmek için aç kapa aç kapa gevşiyokapak sorunu usb şarjından dolayı mı oluyor? birkaç kişi daha öyle demiş dh'de.
aynen. şarj etmek için aç kapa aç kapa gevşiyo