Telefon Önerileri

LG G4 vs. S6 Edge+ vs. Nexus P6 vs. Xperia Z5

Hangi telefonu tavsiye edersiniz?
Samsunglar cok sexy oldugunu biliyorumda su anda G4 agir basiyor... Su anki telefonum G2 ve cok memnum kaldim.

Son düzenleme:
ABD'de tanidiginiz varsa..

iPhone 5s 450$
iPhone 6 550$
iPhone 6s 650$

16GB modelleri.

LG G4 vs. S6 Edge+ vs. Nexus P6 vs. Xperia Z5

Hangi telefonu tavsiye edersiniz?
Samsunglar cok sexy oldugunu biliyorumda su anda G4 agir basiyor... Su anki telefonum G2 ve cok memnum kaldim.
Z5 al direk G2 bendede vardı sonra G3 e geçtim biri Z3 le takas yapalım dedi yaptım arkadaş şahane bişey ya kullanım filan mükemmel G3 e göre Hâlbuki kağıt üzerinde aynı. Z5 i düşünemiyorum bile nasıl fenadır

Envoyé de mon Sony Z3

Orta yollu bir telefon için hangisi daha iyi f/p açısından ?

asus zenfone 2 1300 lira
htc one m8 1600 lira
lg g3 1600 lira

Orta yollu bir telefon için hangisi daha iyi f/p açısından ?

asus zenfone 2 1300 lira
htc one m8 1600 lira
lg g3 1600 lira

bu alternatiflerden en iyisi g3

daha ince, daha hafif, pil degistirilebiliyor, ekrani daha kaliteli ve 4x 2.5 ghz ile diger ikisine göre daha hizli :hat:

edit: fiyatlar baya kazik ya türkiye'de.

bu alternatiflerden en iyisi g3

daha ince, daha hafif, pil degistirilebiliyor, ekrani daha kaliteli ve 4x 2.5 ghz ile diger ikisine göre daha hizli :hat:

edit: fiyatlar baya kazik ya türkiye'de.

asus'un ram cezbetti beni 4 gb fena. zaten htc'yi eledim sayılır, ikisindne birini alırım

Annem için 500 TL altı android bir telefon arıyorum beyler. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu başlığa yazayım en iyisi.

Telefonumun (z3c) içine etti KVK. Yan kapakçık gevşemesinden garantiye verdim vereli donanım arızaları bitmedi. Ya kamera bozuluyor ya mikrofon bozuluyor ya arka kapaklar gevşek kalıyor ya da yine kamera bozuluyor o günden beri. Böyle 2 3 kere garantiye verdim ve yine sorun çıktı. Telefonu siz bozdunuz diyerek değişim talep etme şansım var mı?

Anne babaya iyi telefon lumia.
630 serisinde donma problemi var dikkat edin

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığa yazayım en iyisi.

Telefonumun (z3c) içine etti KVK. Yan kapakçık gevşemesinden garantiye verdim vereli donanım arızaları bitmedi. Ya kamera bozuluyor ya mikrofon bozuluyor ya arka kapaklar gevşek kalıyor ya da yine kamera bozuluyor o günden beri. Böyle 2 3 kere garantiye verdim ve yine sorun çıktı. Telefonu siz bozdunuz diyerek değişim talep etme şansım var mı?

tüketici hakem heyetleri bakar herhalde bu işlere.onlara bi sor istersen.

z3c'yi önerir misin? alacağım ama bu kapak sorunuyla çok fazla karşılaşan var.o çok aklımı kurcalıyor.donanımhaber'de neredeyse herkesin kapak ayrılmış.

tüketici hakem heyetleri bakar herhalde bu işlere.onlara bi sor istersen.

z3c'yi önerir misin? alacağım ama bu kapak sorunuyla çok fazla karşılaşan var.o çok aklımı kurcalıyor.donanımhaber'de neredeyse herkesin kapak ayrılmış.
öneririm çok güzel telefon canavar gibi. kapak hariç her şeyiyle harikulade. garantiye gitmesin diye dock denilem aletten alıp şarj etcem artık

Geri
Üst Alt