- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
iPhone hariç telefon almayın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S7 EdgeDün telefonum hakki rahmetine kavustu. 2017'yi görür diye düsünüyordum ama durup dururken kendiliginden kapandi ve ondan beri acilmiyor. Kendimi program yazicisi gibi hissediyorum neredeyse neler neler denedim telefonu kurtarmak icinAma olmadi hic bir tedaviye cevap vermedi hastamiz.
Gelelim sadede, bana yeni telefon lazim. Önerisi olan arkadaslar varsa sevinirim, benim genelde pek bir beklentim yok telefonlardan.
Mesela telefonla oyun oynamam, oynarsam da zaten sudoku gibi kücük capli oyunlar olur ancak. Öyle high-performance bir telefon olmasina gerek yok yani. Gecen Murhan burada telefon önermisti ulan keske alsaydim onu ne güzel indirmisleri fiyatini. Sansima tüküreyim.
Dün telefonum hakki rahmetine kavustu. 2017'yi görür diye düsünüyordum ama durup dururken kendiliginden kapandi ve ondan beri acilmiyor. Kendimi program yazicisi gibi hissediyorum neredeyse neler neler denedim telefonu kurtarmak icinAma olmadi hic bir tedaviye cevap vermedi hastamiz.
Gelelim sadede, bana yeni telefon lazim. Önerisi olan arkadaslar varsa sevinirim, benim genelde pek bir beklentim yok telefonlardan.
Mesela telefonla oyun oynamam, oynarsam da zaten sudoku gibi kücük capli oyunlar olur ancak. Öyle high-performance bir telefon olmasina gerek yok yani. Gecen Murhan burada telefon önermisti ulan keske alsaydim onu ne güzel indirmisleri fiyatini. Sansima tüküreyim.
iPhone al Can. iPhone 6 veya 6S seni idare edecektir.
Reis Iphone bana göre degil. Annemin ve kardesimin var, telefonu aldiklarinda ben ayarladim herseyi falan bayagi bi uyuz oldum.
Beni en cok uyuz eden sey de "Geri git" tusu olmamasiydi. Bir degisik geliyor bana IOS, Android den memnunum.

Bütçen ne kadar?Reis Iphone bana göre degil. Annemin ve kardesimin var, telefonu aldiklarinda ben ayarladim herseyi falan bayagi bi uyuz oldum.
Beni en cok uyuz eden sey de "Geri git" tusu olmamasiydi. Bir degisik geliyor bana IOS, Android den memnunum.
iPhone hariç telefon almayın.
Evet.G4 LG'nin di degil mi?
G4 LG'nin di degil mi?
Eski banlanan bir üyemiz de G4 kullanıyordu.lg g4 kullanıyorum çok iyi bir telefon ama ekranı ve işlemcisi yüzünden şarjı erken bitiyor. oyun oynayayım uğraşayım dersen günü çıkarman imkansız.
o fiyatlara çıktıysan sony z5 al.
Bütçen ne kadar?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Eski banlanan bir üyemiz de G4 kullanıyordu.
iphoneye verilen o paraları ben anlamıyorum . yazık günah. bir iphone olmuş 4600 tl.
donanım özellikleri 1500 tllik telefondan kötü . sırf ios yazılıma o para verilir mi ?
Bütce sorun degil ama ben telefona o kadar para yatirmak istemiyorumYeni hat ile mi alsam diye de düsünüyorum.
Benim tek önem verdigim sey aslinda telefonun sarji, yani uzun olmasi ve öyle kücük seylerde bile takilmamasi donmamasi, geri kalan özellikler pek de umrumda degil yok öyle muhtesem kamerasi olsun yok su olsun yok bu olsun diye bir düsüncem yok. Bayagi mütevazi beklentilerim var benim aslinda bir telefondan simdi fark ediyorum![]()
Annemde var, kardeşinde var. Sende neden olmasın? Voltranı bozma
O zaman G4 alabilirsin.
Çok oyun oynamıyormuşsun zaten.
Takılma, donma kesinlikle yaşamazsın.
Kamerası zaten muhteşem.