Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Milli takımın Kazakistan kampındaki olaylar nedir? Bilen var mı?
Milli takımın Kazakistan kampındaki olaylar nedir? Bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon, ben arda'dan bahsediyorsun sandım.
A.Albayrak : "Arda,Bir gün dönmek isterse dönemez. Açıklamalarına dikkat etmesi lazım."
TRT de söyledi.
A.Albayrak : "Arda,Bir gün dönmek isterse dönemez. Açıklamalarına dikkat etmesi lazım."
TRT de söyledi.
çocuğa bir Tavuk dürüm.AÇ kalmış.

bu kulüple o kulüp arasında dağlar kadar fark var.ben mi sağırım herkes mi kör?bu kulüpte demesi kadar doğal bişey yok.dediği şeyler doğru ama zamansız ve yersiz.bülent arif kadro dışı bırakılıp yemek verilmediği gerçek.işler kötü gidince efsane falan kalmıyor diyor adam.yaşarken değer verelim diyor.
bu kulüple o kulüp arasında dağlar kadar fark var.ben mi sağırım herkes mi kör?bu kulüpte demesi kadar doğal bişey yok.dediği şeyler doğru ama zamansız ve yersiz.bülent arif kadro dışı bırakılıp yemek verilmediği gerçek.işler kötü gidince efsane falan kalmıyor diyor adam.yaşarken değer verelim diyor.
Ullan neyi izleyeceğimi şaşırdım. Laptop'ta Kanaltürk acık, Tv'de Trt.Birini kısıp diğerini izliyorum. Kafam allak bullak valla.
![]()
gittiği günden itibaren söylüyorum.
vedasına Floryada yapmasına izin verilmemiş bir kaptanın bir daha Florya ya ayak basacağını düşünmek saçmalıktır.
Tek dik duran adam A.Y.'mis.. Lan biz bastan belli hic tavir degistirmedik. Kimse bundan söz etmiyor. Gökmen Özdenakin giki cikmiyor. Ses cikar be!