Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Milli takımın Kazakistan kampındaki olaylar nedir? Bilen var mı?

A.Albayrak : "Arda,Bir gün dönmek isterse dönemez. Açıklamalarına dikkat etmesi lazım."

TRT de söyledi.

çocuğa bir Tavuk dürüm.AÇ kalmış.

bu kulüple o kulüp arasında dağlar kadar fark var.ben mi sağırım herkes mi kör?bu kulüpte demesi kadar doğal bişey yok.dediği şeyler doğru ama zamansız ve yersiz.bülent arif kadro dışı bırakılıp yemek verilmediği gerçek.işler kötü gidince efsane falan kalmıyor diyor adam.yaşarken değer verelim diyor.

gittiği günden itibaren söylüyorum.

vedasına Floryada yapmasına izin verilmemiş bir kaptanın bir daha Florya ya ayak basacağını düşünmek saçmalıktır.

Ullan neyi izleyeceğimi şaşırdım. Laptop'ta Kanaltürk acık, Tv'de Trt. :D Birini kısıp diğerini izliyorum. Kafam allak bullak valla. :D

bu kulüple o kulüp arasında dağlar kadar fark var.ben mi sağırım herkes mi kör?bu kulüpte demesi kadar doğal bişey yok.dediği şeyler doğru ama zamansız ve yersiz.bülent arif kadro dışı bırakılıp yemek verilmediği gerçek.işler kötü gidince efsane falan kalmıyor diyor adam.yaşarken değer verelim diyor.

Dogrudur.Kaptaninde belkide buruklugu vardir.

Bunu Galatasaraymi yapmisdir?

Yoksa o zaman ki yonetimlermi?

Peki Ardayadami yemek verilmemis?

Hocam kaydı dinlemeyip sadece şu yazdıklarından yola çıksam bu kadar tepki vermezdim yada verilmezdi. Kusura bakma ama önyargılı bi şekilde pembe bi tablo çizmeye çalışıyosun. Adam durduk yere bağlanıp lefterden girip galatasaraydan çıkıyor. Ses tonundan bile anlaşılıyor adamın hazımsız ve art niyetli olduğu...

Neyse Arda konusu bu gunden itibaren benim icin bitmisdir.

Sirtina Arda yazilan bir formam var zaten ordanda Arda ismini sildirecegim

osman kardes, bana kalirsa detaylara fazla takiliyorsun, olaya genis acidan bak. Programa baglanip konusma tarzina baksan bile, Ardanin o konusmayi art niyetle yaptigini anlarsin.

Tek dik duran adam A.Y.'mis.. Lan biz bastan belli hic tavir degistirmedik. Kimse bundan söz etmiyor. Gökmen Özdenakin giki cikmiyor. Ses cikar be!

Burası GALATASARAY....

Herkese Nasip Olmaz Futbolcusu Olmak da Taraftarı olmak da...

Akıllı ol arda akıllı ol..

Tek dik duran adam A.Y.'mis.. Lan biz bastan belli hic tavir degistirmedik. Kimse bundan söz etmiyor. Gökmen Özdenakin giki cikmiyor. Ses cikar be!

Dik durusa bak be

Uefanin koyacagini gordu isden cikar yolu yok

Baska cd koydu adam

Bunlar deegilmiydi yalvara Mimit Ili bize bir yil ver Mimit Ili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt