Terim: "Bundan sonra kimsenin geçmişine para yatırmayacağız"

Hocayı aşırı sevmem yani Galatasaray'ı başarılı yapabildiği için severim ama bu sefer hocaya ben de güveniyorum niyeyse. Ocak'ta takımı beklemediğimiz bir hale sokacak gibi. Bir yerde kızmıyorum transferler kağıt üstünde çok çok iyiydi ama tutmadılar. Tek hataları Babel'i almak oldu. Babel değil de hızlı bir kanat oyuncusu alsaydık bu oyunu oynamıyorduk bence.

Ben 10 bin veririm.
Her gün kebapçı selo’ya götürüp pataklatırım
şöyle bir mesajı atan bu şahıs galatasaray taraftarıyım diye bu forumda yazıyor..yazık gerçekten..ne bu eleştiri mi şimdi..fatih hocaya eleştiri de mi yapılmayacak diye çığırtkanlık yapan kişilere bakıyorum da eleştiri yapmıyor habire saygısızlık habire dalga geçip terbiyesizlik yapıyorlar..
fatih hocayı gerçekten eleştirip gerçek sorunlara değinmek ve hatta gerekirse artık hocanın bırakmasını isteme tercihini bile yapabilecekken böyle trollerin saldırgan seviyesiz mesajları yüzünden terimci anti terimci atışmasına dönüyor olay..
şu an ki takımın durumu oyuncu tercihleri oynanan kötü oyun tek sormlu fatih hoca..bu çok net..ama bu klübe bir çok kupa kazandıran bir çok başarı kazandıran emek veren galatasarayın efsanesi sembolü olmuş birine de bu denli saygısızca terbiyesizce saldırı kabul edilemez..bu da çok net.
forum yöneticileri bu durumu görüyorsanız def edin bu güruhu artık..

Zaten para yok ki kasada yatırasın... Ya şu ruhsuzlar yerine 17-18 lik çocukları oynatsan, bir elin parmaklarını geçmez seni eleştirecek insan sayısı.. Ocak ayına kadar fark çift hanelere çıkarsa, yapman gereken de bu olmalı..
Oynanan oyunun ruhla alakası yok, sahada bi plan yok bi düzen yok. Bütün şeyi oyuncular ruhsuz diye geöiştirmek biraz saçma

Terim gene lümpence laflar ediyor cl de gol atamayıp rezil olacağız lige ilk yarıdan havlu atacağız belliki bu kadroyu isteyen sensin milyonlarca euro para harcatıp yönetim ve senin biran önce değişmen dileğiyle

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ocakta Arda Turan gelirse güzel bir komedi filmi çıkar bu sözden.

maaş bazında bu kadar pahalı takımla, böylesine rezil top oynatmak ne bileyim hocam yakışmadı sana.

Hepiniz kafayı yemişsiniz. Kulübe 8 şampiyonluk kazandırmış, son iki sezonu şampiyon kapatmış adamdan bahsediyoruz. Elin adamları senelerce başarıya hasret, bizimkiler takım 3 ay ters gidince hemen "töröm östöfo!"
size prandelli yarar koçum. riekerink yarar size.
...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oynanan oyunun ruhla alakası yok, sahada bi plan yok bi düzen yok. Bütün şeyi oyuncular ruhsuz diye geöiştirmek biraz saçma

Ona kesinlikle katılıyorum.. Hocada zaten olmayan özellikler onlar.. Yani hiç bir zaman teknik, taktik ve Terim aynı cümlede bile olamaz benim için.. ama o kadar laf söz ediyorsun.. Eğer bu fark daha da açılırsa , bu ruhsuz, laubali adamlar yerine çocukları oynat..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde bazı şahıslar var gt korkusu mu desek artık kendi profilinden yazamıyor feyk üyeliklerle hocaya sallayıp algı yaratmaya çalışıyorlar

Çok yazık Galatasaraylıyım diye geçiniyorlar işte

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt