Terim: "Dostlarınız ve sizi sevenler olduğu kadar, tökezlediğinizde size muhalif olan insanlar da çıkacak karşınıza"

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
"Açıkçası planladığımız baskıyı, ilk defa oyunun başından itibaren yapabildik. Dominant bir oyun oynadığımız söylenebilir. Çok adamla, doğru yerde ve doğru zamanda pozisyonlar aldık. İyi kullandık orayı."

"Böyle bir takıma karşı, bu kadar gol pozisyonu bulmak ve oyunu domine etmek... Boffin'i geçemedik ama oyun olarak doyurucu bir oyun oynadı Galatasaray."

"Uzun zaman önce, 'Galatasaray'a kolay dokunuluyor.' demiştim. Herhalde dediğim tam anlaşılmamış."

"Yedlin, neredeyse faul bile değil, hala oynamıyor. O gün Ali Palabıyık-Suat hoca ikilisi vardı. Bugün de burada farklı bir ikili vardı. Çok eksiğiz."

"Galatasaray'a ilk geldiğimde, maç gününde Hagi'yi getirtmiştim, oynamış ve 2 gol atmıştı. Elimizde ne imkan varsa, imkanları doğru ve dürüst şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Mohamed'e güveniyoruz."

"Galatasaray, finaller ve sonları her zaman becermiştir. İnşallah böyle sezon sonuna gideceğiz. Yarışın içinde varız, mesele de o. Sonuna kadar gideceğiz."

"Nasıl bir kırmızı kart, niye verilmez... İlk Antalyaspor maçını hatırlayalım, Emre Kılınç'ın pozisyonu. Emre, bunun 4'te 1'i kadar müdahale etti. Alanya'da Zorbay hocaya takılmıştık, burada da VAR'daydı. Herhalde kırmızı kart, herkesin söylediğine göre."

"İstatistiksel olarak ümit veren bir oyun oynadık. Çok kişi bu kadroyu garipsemiş olabilir ama bu kadro çok iyi iş yaptı."

"Halil, bu kadar pozisyona girip gol atmamaya çok üzüldü ama herhalde, sırtı dönük topu alıp da bu kadar becerili olan çok az oyuncu vardır. Ondan çok memnunum."

"Eğer 50 senelik bir kariyer oluşturursanız ve bunu da birçok başarıyla inşa etmişseniz, dostlarınız ve sizi sevenler olduğu kadar, tökezlediğinizde size muhalif olan insanlar da çıkacak karşınıza. Bunlar hep oldu zaten."

"Menfaatim, hiçbir zaman karakterimin önüne geçmedi. Hayatıma giren herkesin parolası sevgiydi. Kimseyi, kimseye şikayet etmedim. Kimseden de kendim için hiçbir şey istemedim. Bunun için de çok imkanım vardı, imkanım olmasına rağmen istemedim."

"Buradan bir defo aramak isteyen, her zaman hüsran yaşadı. Rövanşist duygularla yaşayanlara bu fırsatı hiçbir zaman vermedim. Hep bunun vicdan ve gönül rahatlığıyla yaşadım. Allah, bunu hak eden herkese nasip etsin."

"Her kuşaktan insanla iletişim kurabilirken, birbirlerimizin hayatlarına dokunabildiğimizi de görüyorum. Bugün onlardan aldığım enerji, bana aynı şekilde geçiyor. Hatalar yapmıyor muyum? Tabii ki yapıyorum."

"Bu hatalar en çok benim canımı yakıyor. İlk ceza hep benim oluyor. 50 yıldır, ailem, ailem kadar sevdiğim dostlarım ve Galatasaray'la yaşıyorum. Kendime göre böyle bir üçgen kurdum. Her nefesimi bu sorumlulukla alıyorum."

"Bildiğim tek şey varsa, hayatımın sonuna kadar bu üçgen içinde kalacağım. Bunun yeri, zamanı ve pozisyonu ne olur bilemem. Bunun, zamanı ve pozisyonu ne olursa olsun, ben bu üçgen içinde kalacağım."(de marke)

Hoca ortaligi karistirma. Maçı yorumla geç.

İlk defa bir oyuncunun, halilin, yeteneklerinin farkına varmış.

Evet halilin sirti donuk yeteneklerini biz ilk macta gormustuk sen ts macinda bir devre yedek oturttun belki oynasa maci kazanirdik yaslandin hoca yeter egonu bir kenara birak sezon sonu yeter de git torunlarini sev

ne ucgeni yav. senol gunes tarzı filozofça açıklamalar.

Üçgen Ailesi-Arkadaşları-Galatasaray mış

Seneye Fatih Terim istifa sesleri eşliğinde bırakacak muhtemelen. Keşke böyle olmak zorunda kalmasaydı. İnsanlar başarısız olduklarını kabul edip bırakmayı çekilmeyi becerebilselerdi. Ama maalesef öyle bir ülkede yaşamıoruz.

Geri
Üst Alt