Terim: "Dostlarınız ve sizi sevenler olduğu kadar, tökezlediğinizde size muhalif olan insanlar da çıkacak karşınıza"

Masal anlatmaya devam.

Hâlâ yarışın içinde varız diyor. Sen direkt rakibin olan takımın puan kaybettiği haftada puan kaybet dur sonra hâlâ yarışın içindeyiz diye masal anlat.

Beşiktaş'ı içeride yenip Fener'i şampiyon yapacağız belli.

Masal anlatmaya devam.

Hâlâ yarışın içinde varız diyor. Sen direkt rakibin olan takımın puan kaybettiği haftada puan kaybet dur sonra hâlâ yarışın içindeyiz diye masal anlat.

Beşiktaş'ı içeride yenip Fener'i şampiyon yapacağız belli.
Inanan var nasıl olsa

Yat kalk Podolski ye dua et. Yoksa zor yenerdik, iyi de oynamadık. Hala su top bizde diye iyi oynadığımızı sanıyor, ki oysa tek yaptığımız yan pas.

Açıklamalarını anlamak istemeyen aptallar sürüsüne iyi çakmış hocam.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç kazandık ya, hoca yine enstantane sunmuş. Ya hoca eskiden ben 1 hafta önceden gelecek maçı iple çekerdim. Kafamda oynardim hep önceden. Bugün ise maçımız varmış ve ben bunu şuan forumdan öğreniyorum. Artik zevk alamiyorum. Birseyleri sorgulamaliyiz hocam

Kardeşim bu terim haşa Allah mı? Yok ona çaktı buna giydirdi. Adam artık yapamıyor. Olmuyor. Bu kadar ısrar niye. Geldiği günden beri ki gelmesini istemiyordum en baştan beri ne yaptığı belli değil takımın. Yeryüzünde kendisine bu kadar kredi sunulan başka bir futbolla ilgilenen kimse yok. Harbiden bu körü körüne destekleme olayı sıktı artık. 3 yıldır biz ne oynuyoruz. Belhanda taraftara küfrederken kollarına aldı be. Ne çabuk unuttunuz. Yok şampiyon yapmış vs. Yapmışta bedavamı yapmış. Bu statüyü ona kazandırmak için senelerdir 6-0 yaftasıyla yaşadı bu klüp taraftarı. Şunu anlamaktan neden bu kadar uzaksınız. Galatasaray'ı Galatasaray yapan mı Fatih Terim yoksa Fatih Terimi terim yapan Galatasaraymı?

Terim’in ilk paragrafı tamamen yanlış.
skora göre yorum yapıyor bir çok taraftar gibi. Takım biraz daha hareketliydi çünkü bireysel olarak hareketli oyuncularla oynadık.
Maçı dikkatli izlerseniz öyle doğru şekilde doğru yerde doğru rakamlarla bulunmadık. Belki rakip bir kişi eksik oynayınca olabilir.
Maçın başlarında yine üçgen yapılıp ilerlenmesi gereken yerlerde sadece iki oyuncu olduğu için topun sürekli geriye veya yana oynandığını gördük. Rakibin iyi defans yaptığı için falan değil hem defansif hem de ofansif üçgenlerde gerekli sayıda oyuncu gerekli noktalarda çoğunlukla yoktular.
Bu işin gerçeği.
Galatasaray iyi futbol oynamıyor. Fatih Terim de giderek daha kötü bir teknik direktörlük performansı sergiliyor.
Bence...

Hocam yine boş yapmışsın. Artık bu boşlarını torunlarına yapmanı istiyoruz.

Hocam harikalar diyarında.

Bu maç daha atak oynadık diye bir şeylerin değişeceğini beklemek hayalcilik olur. Artık görevi bırakmayı kabullenebilmeli.

Rahmetli Ecevit’in son başbakanlık yaptığı döneme benzedi. Adamın kendine hayrı yok. İhtiyar ve hasta bir adama dönüşmüş. Hala adamın billurlarının muhabettini yapıp orgazm olma derdinde insanlar var.

Ffp sonrası Terim ile devam etmek gibi bir saçmalık yapılırsa 2025’e kadar toparlayamayız. Herkes aklını başına alsın. Aslolan Galatasaray ise FT ile yollar ayrılmalı.

Hocaya sallayanlar

Bize verilipte rakibe verilmeyen Kırmızı kartları saydınız mı ?

Bize karşı rakip lehine penaltı verilip, benzer pozisyonda bizim lehimize penaltı çıkmayanları saydı mı ?

Kötü oynayan Fener ve Bjk kadrosunu oyununu oturtana kadar kaç maç kayrıldıklarını takip ettiler mi ?

Hoca formsuz olabilir, fakat aradaki puan farkının tek sorumlusu Hoca ve oyuncu gurubumuz değil.

Bize karşı bir oluşum var ve son 2 sezondur ciddi bir şekilde kendini belli ediyor.

Galatasaray ismini anarken önünü iliklemesi gereken Anadolu başkanları her maç sonu ishal olmuş d.t gibi konuşuyorlar.
Ama fb ve bjk oldumu sus puslar.

Dünkü maç öncesi Fb başkanının açıklamalarını dinlediniz mi açık oturum cart curt, arkadaşlar çok ciddi bir pisikolojik savaş yürütülüyor bu iş birlik olmak değerlerimize sahip çıkılarak aşılır.

Bu maç daha atak oynadık diye bir şeylerin değişeceğini beklemek hayalcilik olur. Artık görevi bırakmayı kabullenebilmeli.

Rahmetli Ecevit’in son başbakanlık yaptığı döneme benzedi. Adamın kendine hayrı yok. İhtiyar ve hasta bir adama dönüşmüş. Hala adamın billurlarının muhabettini yapıp orgazm olma derdinde insanlar var.

Ffp sonrası Terim ile devam etmek gibi bir saçmalık yapılırsa 2025’e kadar toparlayamayız. Herkes aklını başına alsın. Aslolan Galatasaray ise FT ile yollar ayrılmalı.
Dün atak olmamızın tek sebebi Ersunun topu bize verip kontra denemek istemesi. Plansız 2 sakatlık ve kırmızı gelmeseydi en iyi berabere biterdi maç. Her zamankinden daha rezildik. Terim devri Mou gibi bitmiştir. Kendiside artık bırakmalı ki bırakmayacağı belli. Bu yüzden ona bu kulübün elemanı olduğunu birilerinin göstermesi gerekiyor. Onuda yapacak irade yok kimsede. Başarılı olunca alkışladık ama artık yeter. Manevi evlatları sayesinde 3 senemiz yine çöp oldu

Geri
Üst Alt