Terim: "Dostlarınız ve sizi sevenler olduğu kadar, tökezlediğinizde size muhalif olan insanlar da çıkacak karşınıza"

Hocaya sallayanlar

Bize verilipte rakibe verilmeyen Kırmızı kartları saydınız mı ?

Bize karşı rakip lehine penaltı verilip, benzer pozisyonda bizim lehimize penaltı çıkmayanları saydı mı ?

Kötü oynayan Fener ve Bjk kadrosunu oyununu oturtana kadar kaç maç kayrıldıklarını takip ettiler mi ?

Hoca formsuz olabilir, fakat aradaki puan farkının tek sorumlusu Hoca ve oyuncu gurubumuz değil.

Bize karşı bir oluşum var ve son 2 sezondur ciddi bir şekilde kendini belli ediyor.

Galatasaray ismini anarken önünü iliklemesi gereken Anadolu başkanları her maç sonu ishal olmuş d.t gibi konuşuyorlar.
Ama fb ve bjk oldumu sus puslar.

Dünkü maç öncesi Fb başkanının açıklamalarını dinlediniz mi açık oturum cart curt, arkadaşlar çok ciddi bir pisikolojik savaş yürütülüyor bu iş birlik olmak değerlerimize sahip çıkılarak aşılır.
Hocam anlamadığınız şey şu. Biz terim düşmanı değiliz. Galatasaray'a faydalı olacak herkes gelsin ama sende td olarak maça etki etmelisin. Hakemleri federasyonu biliyoruz. Bana 1 tane iyi oynadık ama hakem doğradığı için kaybettik dediğin maç varmı? 11 kişi defans yapan yarım saat 10 kişi oynayan takıma 1 gol atabilmek güç bela bir Galatasaraylı olarak seni memnun ediyor mu? Sen takır takır oynasan zaten sıkıntı olmayacak. Oyunumuz hiçbirşey olduğu için 1 kişide çıkıp takımı savunmuyor bu yüzden kulüp bazında

Dün atak olmamızın tek sebebi Ersunun topu bize verip kontra denemek istemesi. Plansız 2 sakatlık ve kırmızı gelmeseydi en iyi berabere biterdi maç. Her zamankinden daha rezildik. Terim devri Mou gibi bitmiştir. Kendiside artık bırakmalı ki bırakmayacağı belli. Bu yüzden ona bu kulübün elemanı olduğunu birilerinin göstermesi gerekiyor. Onuda yapacak irade yok kimsede. Başarılı olunca alkışladık ama artık yeter. Manevi evlatları sayesinde 3 senemiz yine çöp oldu
Değişen bir şey yok zaten. Rakibin direncine göre tepki verdik sadece. 10 kişi kalmasalar puan kaybı olurdu muhtemelen. Zaten adamlar eksikti.

Terim takımı daha iyi çalıştırdığı ve ya hazırladığı için kazanmadık. Çıkardığı kadro baştan hatalıydı.

Hocam anlamadığınız şey şu. Biz terim düşmanı değiliz. Galatasaray'a faydalı olacak herkes gelsin ama sende td olarak maça etki etmelisin. Hakemleri federasyonu biliyoruz. Bana 1 tane iyi oynadık ama hakem doğradığı için kaybettik dediğin maç varmı? 11 kişi defans yapan yarım saat 10 kişi oynayan takıma 1 gol atabilmek güç bela bir Galatasaraylı olarak seni memnun ediyor mu? Sen takır takır oynasan zaten sıkıntı olmayacak. Oyunumuz hiçbirşey olduğu için 1 kişide çıkıp takımı savunmuyor bu yüzden kulüp bazında

Bizim iyi oynamamıza izin verilmiyor, aynı hataları yapan rakibe tolere etmesi için fırsat yaratılıyor.

Adil bir rekabet ortamının olmadığı bir yerde, sorunu sadwce teknik taktik ve oyuncu seçiminde aramak ne kadar mantıklı ?

Ben 2 sezondur GS yımızın ayağa kalkmasına müsade edilmediğine şahit oluyorum.

Federasyonun ve Klüpler birliği yapısının bize karşı olmadığı adil bir yarıştan bahsedebiliyormusunuz ?

Kötüde oynayarak kazanmak bizimde hakkımız değilmi ?

Forumda Fatih Terim sorunsalı kadar, Federasyon ve Klüpler Birliği içinde benzer sorunsallar görmek isterdim.

Ligin timine 5 maç kala, takım havlu atmadan taraftar havlu atmış.

Hocam yine hayali düşman yaratma peşinde. Dünyada düşman edilecek insan kalmadı gerçi biraz uğraşacak.

Maç kazandık ya, hoca yine enstantane sunmuş. Ya hoca eskiden ben 1 hafta önceden gelecek maçı iple çekerdim. Kafamda oynardim hep önceden. Bugün ise maçımız varmış ve ben bunu şuan forumdan öğreniyorum. Artik zevk alamiyorum. Birseyleri sorgulamaliyiz hocam
Sana zevk verecek şeylerde @Berke Karabacak yardımcı olabilir

yol-yabdi_1503282.jpg

Bizim iyi oynamamıza izin verilmiyor, aynı hataları yapan rakibe tolere etmesi için fırsat yaratılıyor.

Adil bir rekabet ortamının olmadığı bir yerde, sorunu sadwce teknik taktik ve oyuncu seçiminde aramak ne kadar mantıklı ?

Ben 2 sezondur GS yımızın ayağa kalkmasına müsade edilmediğine şahit oluyorum.

Federasyonun ve Klüpler birliği yapısının bize karşı olmadığı adil bir yarıştan bahsedebiliyormusunuz ?

Kötüde oynayarak kazanmak bizimde hakkımız değilmi ?

Forumda Fatih Terim sorunsalı kadar, Federasyon ve Klüpler Birliği içinde benzer sorunsallar görmek isterdim.

Ligin timine 5 maç kala, takım havlu atmadan taraftar havlu atmış.
Hocam haklısın hepsinde. Lakin td olarak takımını sabote etmek sence ne derece mantıklı. Takımda sürekli geri giden oyuncular var. Biz terimi adaletli diye tanıdık sevdik benimsedik. Varmı adalet? Varmı istikrar? Önce kendimize bakalım. Galatasaray'ın kötü oynayarak puan alma hakkı var ama 3 yılda 90 maçta kötü oynayıp puan almaya hakkı yok malesef

Ne Terimciyim ne anti Terimci bu sene çok kizmama rağmen hocayı severim. Ancak son iki haftaya kadar hocanın cidden futbolu unuttuğunu düşünüyodum. Hatta halen bir kaç maçı yanlış kadro yüzünden kaybettigimizi düşünüp kizsamda oyuncularında çok masum olmadığını anladım. Feghouli dedik adam bitirmiş kafada Galatasaray'ı. Taylan dedik gördük ki adam Etebo kadar defansif katkı veremiyor. Kerem konusunda biz haklıydık. Vs. vs. Örnekleri cogaltiriz ama ne bizim dediğimiz nede hocanın seçtiği tam olarak doğru olmamış demekki ayrica bizde o futbolcular ile yasamadigimiz için ne durumda olduklarını bilmeden yorum yapiyomusuz bazen. Yani bizim yorumlarınızda yanlış. Bunuda görmek lazım.
Bize karşı olan oluşum zaten söylemeye gerek yok herkes biliyor. Kötü futbola rağmen hakemler ve yaptıkları operasyonlar olmasa şuan 5-6 puan farkla liderdik. Bunu hep söylüyorum hiç bir zaman bu sezon yapılanları unutmamamız lazım. Pandemiyi fırsata çevirdiler neyse söyleyecek çok şey var o konuda ama aşırı uzar yazı.

Günün sonunda elimizde sadece şu gerçek var. Kafasıni futbola verememiş tam konsantrasyon oynamayan, calışmayip güçlenmeyen kondusyonu yerlerde futbolcular.
Doğruları bulmaya çalışırken sorunları tam cozemeyen kritik bazı zamanlarda yanlış tercihler ile puan kaybında sebep olmuş bir teknik heyet.
Futbolcusunu ve teknik heyetini karşısındaki kötü niyetli oluşuma karşı yalnız bırakmış pasif ve her transfer dönemi ya çok geç futbolcu almış yada alamayıp takımın eksik kalmasına sebep olmuş bir yönetim.
Ve sürekli yanlış yorumlar yapan kendi içinde o'cu bu'cu diye ayrışmaya başlamış bir taraftar kitlesi.
Bütün bunların ışığında tekrar söylüyorum hata herkeste. Sadece bir kişiye mal etmemek lazim. Önce kendi vijdanlarimizdaki adaleti sağlamalıyız ki sonra baskılarını elestirebilelim. Ve önce kendimizi eleştirerek başlamalıyız.

Her neyse uzun bir yazı oldu. İstiyorum ki takımımız çıksın karakterini ortaya koysun, yaptığı hataları önündeki 5 maçı alarak telafi etsin. Kötüde oynasak bu potansiyel var ve çıkmadık candan umut kesilmez Alırsın maçlarını sampiyon olur olmaz sorun değil ama gerçekten biraz konsantrasyon ve mücadele lazim. Ve sahaya karakterini koyan savaşan oyuncular.
Mutlu sona kim ulaşır bilinmez ancak herkes gibi halen azda olsa umudunu benim gibi koruyan söyleminde kaybetmiş gibi görünse de içinde o umudu hep yaşatan herkesin dilediği gibi olur inşallah...

Geri
Üst Alt