Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.679
- 43.814
- 4.333
5 sene sözleşmeye imza atmasaydı o halde. Ben kaçmak için yaptığını zannetmiyorum muhtemelen bir şeyler olmuş artık ben biraz hak veriyorum misal seri yerine banega alınmasını istemiş olabilir olmayınca muadil bulmak yerine trip atmıştır bunu yaparBu düşüşlerin hepsinde Terim'in katkısının olması tesadüf mü? Hocalar Terim'in bıraktığı enkaz kadroyu her seferinde adam ediyor, tam adam oldu takım dediğimiz anda Terim geliyor. Sonra başarılar geldiği zaman Terim'e yazılıyor, başarısız olacağını anladığı an kaçıyor. Bu sene bu adam boşuna Cengiz'e laf çarpmadı. Ünal Aysal gibi yol verecek başkan değil Cengiz.

Ben onyekuruyuda istediğini sanmıyorum olsa da olur transferiydi o misal, menajeri dahil kimse bu patlamayı beklemiyordu şubata kadar bende beklemiyordum yalan yok herif başka oynadı. Muhtemelen aynı oyunu başak kulüpte oynayabileceğini de sanmıyorum.
Hoca mesela ilk transfer olarak onyekuruyu istemiştir.
Kadro kaçılacak bir kadroda değil yapılacak 3-5 tane dokunuş var.
Ne olursa olsun belhanda gönderilip kaynak yaratılacak.
Bu parayla telles style güney amerikalı bir bek alınacak(sağ sol farketmez). Linnes kadroya katılacak. Nagatomo ve marianodan 1-2 ne kazanıyorsak kar denilecek.
Onyekuru mutlaka kiralanmalı mondacoda oynayacağını sanmıyorum muhtemelen bu zaten olacak.
Feghouli göderilip yeni trend olan hızlı, atletik ve teknik amerikalı futbolcu alınmalı o bölgeye.
Ayrıca bana kalsa babelden falan para kazanma şansım varsa araplar-çinliler falan yapıştırırdım çok net. Leminayı özel plan ile çalıştırırdım asıl performasına ikinci devre ihtiyacımız var. Ve seri'ye yine ocağa kadar full oynatıp şans verirdim olmuyorsa güle güle derdim.