Terim 'Erken' İstiyor

Bu düşüşlerin hepsinde Terim'in katkısının olması tesadüf mü? Hocalar Terim'in bıraktığı enkaz kadroyu her seferinde adam ediyor, tam adam oldu takım dediğimiz anda Terim geliyor. Sonra başarılar geldiği zaman Terim'e yazılıyor, başarısız olacağını anladığı an kaçıyor. Bu sene bu adam boşuna Cengiz'e laf çarpmadı. Ünal Aysal gibi yol verecek başkan değil Cengiz.
5 sene sözleşmeye imza atmasaydı o halde. Ben kaçmak için yaptığını zannetmiyorum muhtemelen bir şeyler olmuş artık ben biraz hak veriyorum misal seri yerine banega alınmasını istemiş olabilir olmayınca muadil bulmak yerine trip atmıştır bunu yapar :D
Ben onyekuruyuda istediğini sanmıyorum olsa da olur transferiydi o misal, menajeri dahil kimse bu patlamayı beklemiyordu şubata kadar bende beklemiyordum yalan yok herif başka oynadı. Muhtemelen aynı oyunu başak kulüpte oynayabileceğini de sanmıyorum.
Hoca mesela ilk transfer olarak onyekuruyu istemiştir.
Kadro kaçılacak bir kadroda değil yapılacak 3-5 tane dokunuş var.

Ne olursa olsun belhanda gönderilip kaynak yaratılacak.
Bu parayla telles style güney amerikalı bir bek alınacak(sağ sol farketmez). Linnes kadroya katılacak. Nagatomo ve marianodan 1-2 ne kazanıyorsak kar denilecek.
Onyekuru mutlaka kiralanmalı mondacoda oynayacağını sanmıyorum muhtemelen bu zaten olacak.
Feghouli göderilip yeni trend olan hızlı, atletik ve teknik amerikalı futbolcu alınmalı o bölgeye.

Ayrıca bana kalsa babelden falan para kazanma şansım varsa araplar-çinliler falan yapıştırırdım çok net. Leminayı özel plan ile çalıştırırdım asıl performasına ikinci devre ihtiyacımız var. Ve seri'ye yine ocağa kadar full oynatıp şans verirdim olmuyorsa güle güle derdim.

Sen takima birsey ver ilk once, takim olmamisiz. Ondeki oyuncular ile defans arasinda mesafa cok. Geridekiler ne one cikiyor nede ondekiler geri geliyor. Ne oynadigini belli degil.

Fbye karsi evinde korkalca oynayan KORKAK mi hemen golu bulmak isteyecek?

Bakalim Mac sonrasi yeni bir bahene uretecekmi?

Suana kadar yaptigi bahaneleri sirasiyla anlatim size.

1. Tff suclu
2. Mhk suclu
3. Hakemler suclu
4. Yonetim suclu
5. Futbolcular suclu
6. Transfer gec geldi
7. 900m euroluk kadro olmadigi icin, istedigini oynatamiyor.
8.para yok
9. Medya suclu
10. Takim hazir degil
11. Cok Mac yapiyoruz, kadro kisitli
12. Tribunler suclu

Keske bi aynaya donsen bak kendine bi, suc o saydiklarimdami. Yada sende mi?

Belhandayi bugun oynatirsan net Hainliktir

Sarı kırmızılı ve 4 yıldızlı formanın futbol oynadığı günleri özledim...

Ne kadar kötü bir takım olduğumuzu bugün kötü olan Beşiktaş'a karşı göreceğiz

Her maçta erken gol istemesi gerekir diye düşünüyorum.

Babel, Andone, Feghouli gole en yakın isimler hadi artık bitirin şu işi.

Pozisyona girdikte gol atması kaldı. Hoca ancak kendi yaş ortalaması kadrosuyla sağa sola pas atar sıfır pozisyonla maçı bitirir. Bir umudumuz yok Belhanda'nın asistiyle Bjk gol atarsa kazanabilirler ama.

Süratli futbol oyniyamadimiza göre erken go ancak sans eseri olur

cikartin ordan bi hocanin deplasman karnesini gozumun gonlumuz neselensin

Fatih Terim döneminde deplasmanda 41 puan kaybı

Geri
Üst Alt