Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.469
- 26.245
- 1.983
Antrenmanlarda taktik calismadigimiz her mac belli oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tenis calisiyoruz oglum wimbeldon bi baslasin goreceksin gununuAntrenmanlarda taktik calismadigimiz her mac belli oluyor.
necati ne alaka ne iş yaptığını bilen yok. hem hoca istedikten sonra yönetimin ne haddine karsı cıkmak. hamzadan nefret ediyorum ama bu hamle olmalı
Antrenmanlarda taktik calismadigimiz her mac belli oluyor.
hamza'nın ''içimizden çözeriz'' düşüncesine engel olacak birisi olursa (ft bunu yapabilir) hamza çok iyi antrenörlük yapabilir.
o kırık dökük kadroyla bile kovulana kadar iyi gitmişti.
Osman bile Fatih terime boyle sinirlendiyse durum vahinya allah askına ocak diyosunda hocam onca transfer yapıldı ıkı beklemı hallolacak iş. takım komple oynamıyorki. hadi beklerlele veya daha baska transferlerle olacak desen parayı nereden bulacan transfer yapılabılmesı ıcın oyuncu satman lazım ve sen para edenı göndermıyorsun.
anca mali moçun pijlerini güldürüyorsun şöyle konusup
Seri zehirlenmedi bencede. dun zehirlenmis mactan 2 saat once dile getirildi bu. Yalan dolan hep. Zehirlenmis ama yedekte duruyor. Feghouliye tepki verdi zaten yaptigi yanlis dedi. Ilk feda edecegi adam fehhoulidir. Feghouli su an iyi mi degil. Satilip onyekuru tarzi aralara kacan yetenekli herif gelirse birsey demem ama ilk gitmesi gereken feghouli midir? Eminim Belhanda dan memnundur. Herif inat ne yazikki.feguli yav. cıkarken afra tafra yaptı yerıne ac olanı hevesli olanı (emre ) oynatmamak benim hatam gibilerinden konustu. ben ilk mariano selcuk babel vs kızdı sandım ama onlardan oldukca memnun gıbı
he bu serinin zehirlenme olayıda palavra tabi. o mevzuyu kımse anlamadı henuz muhabılrler bıle bırbırıne soruyor noldu dıye suan
Peki ya sonra?Tudor'u aratacak demiştim. Onun kurduğu kadroyu dağıttı sağolsun, çöp sistemini entegre etmeye başladı, beceriksizliği gün yüzüne çıktı. Umarım ocağı sen ve abdulrahim albayrak göremezde gidersiniz biran önce.
rudi garcia
allegri
bunlar nasil olur sence, varsayalim terim istifa etti.
ben isimlerden ziyade bir profil belirlememiz gerektiğini düşünüyorum
biz avrupanın elit bir kulübü müyüz ? değiliz. o şartlar bizde yok. o halde alacağımız antrenör o şartları bizde aramamalı.
mesela mancini bu bakımdan yanlış tercihti. adam man city'den geliyor. şartlar çok iyi. daha önce inter'de çalışmış, şartlar çok iyi. bizde bu model tutmaz. çünkü bizde bir sene mali durum iyiyken diğer sene kriz çıkabiliyor. mancini'ye bir plan sunduk ama ertesi sene bütçe çıkmadı. adam plana göre hareket edemiyorsak bana müsaade dedi tabi.
bizim getireceğimiz hoca ekonomik olarak bize denk takımlarda çalışmış birisi olmalı. bu bakımdan büyük ligler biraz çerçevenin dışında kalıyor.
mesela belçika'nın üst sıra takımlarının hocaları bize uyabilir. ekonomik açıdan kulüpler yakın, hedefler benzer.
s.kerink hoca napiyo acaba bosta midir
Unai niye takti Ozil'e reistenis calisiyoruz oglum wimbeldon bi baslasin goreceksin gununu
Peki ya sonra?
ben isimlerden ziyade bir profil belirlememiz gerektiğini düşünüyorum
biz avrupanın elit bir kulübü müyüz ? değiliz. o şartlar bizde yok. o halde alacağımız antrenör o şartları bizde aramamalı.
mesela mancini bu bakımdan yanlış tercihti. adam man city'den geliyor. şartlar çok iyi. daha önce inter'de çalışmış, şartlar çok iyi. bizde bu model tutmaz. çünkü bizde bir sene mali durum iyiyken diğer sene kriz çıkabiliyor. mancini'ye bir plan sunduk ama ertesi sene bütçe çıkmadı. adam plana göre hareket edemiyorsak bana müsaade dedi tabi.
bizim getireceğimiz hoca ekonomik olarak bize denk takımlarda çalışmış birisi olmalı. bu bakımdan büyük ligler biraz çerçevenin dışında kalıyor.
mesela belçika'nın üst sıra takımlarının hocaları bize uyabilir. ekonomik açıdan kulüpler yakın, hedefler benzer.