Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

Hayal görmeyelim o zaman. Kapasitemizin Avrupa Ligi olduğu çok açık. Bir Ajax modeli inşa edemediğimiz sürece, büyük devlerle mücadeleye giremeyiz. Tek tesellimiz fark yememek olur.
bu takım bu hoca ve mentaliteyle oradan ilk maçta elenerek evine gönderilir

Hoca anla o ıslık belhandaya değil aslında sana bir şeyi de anla. Millet sana olan sinirini başkalarından çıkarıyor kredini anla sonra o taraftarlara gsli değil de!

Mecburi transfer neyin nesi ulan sen başkanını yönetimini taraftarın önüne atmadın mı forvet almıyor diye şimdi mecburi mi oldu

Her ipte oynuyorsun öldürdün be kendini nerde o eski terim nerede bu

İnadına her maç yuhliyacan Belhandayi

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

beşiktaştan görmedinmi pepe yi fenerden vanpersie yi. Yaşlı futbolcular yatmaya geliyorlar Türkiye'ye nusrette kebab keyfi yapıp paralarını alıyorlar.
yaşlıları getirmektense Kiralık adamla doldur takımı daha iyi, en azından gönderirken sıkıntı çıkmaz.

Yine transferleri beğenmemiş, birisi kendisine Galatasaray'ın Manchester City, oynadığı liginde PL olmadığını söylemesi lazım kafası karışmış belli ki. Ligin açık ara en iyi kadrosu bizde sen oynatamıyor olmayasın veya sezon başında yanlış futbolcuları kadroda tutmuş olmayasın ? Ama yoook olamaz tabi, sen müthişsin problem başka yerlerde olmalı.

Hoca 2. devreye kadar müsaade istiyor çok belli. Sabredecek Galatasaray taraftarı.

Zaten gelen oyuncularin cogu oynamayan ve yasli oyunculardan olusuyor diyor. Ya hayret birsey biri diyebilir mi bu takimin teknik direktoru ve transferleri onaylayan kim?

Ben bu kadar aciz bir terim hiç görmemiştim. Vücut diline bakarsanız psikolojik olarak btmiş

Hocanın her maç öncesi rakibin piyasa değerinden girip aradaki kalite farkından çıkmasını kabullenemiyorum. Başka hoca olsa dediklerini haklı bulurum belki ama Fatih Hoca bunları bahane etmeyip çatır çatır oynattığı için diğerlerinden farklıydı zaten.

Olaya böyle bakiyorsa o zaman ligde bizden kat kat daha düsük piyasa degeri olan rakipleri yenemedigimiz zaman da konussun bunlari. Kendi söylemlerine göre bizim ve rakiplerimizin arasinda kalite farki büyük sonucta.

Devre arasi yeniden kadro kurmak istiyor. :cautious:

Geri
Üst Alt