Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

Basın toplantısına rahmetli Adile Naşit katılmış. Fath Terim nerede?

UEFA ceza verseydi daha iyiydi diyor.

Delirdi iyice bunadı valla :d

Eyvah eyvah, ayarları bozulmuş yine. O devre arası gittiği sezondan esintiler sunuyor şu an basın toplantısında. Şartlar aşırı kötü, benim hocalığım çok iyi aslında ama sonuç gelmiyor modunda.

Bu acıklamanın ardından ıstıfa beklerız

Başkan bu sözlere karşı sessiz kalmaz.

Fırtına kopacak ki kopsun zaten.

Şu aciklamalarini destekleyen, yakistiran bir tane fanatik terimci var mi forumda acaba.

Cok merak ediyomus 1 dk da 3 pozisyona giren, girip de atamayan var miymis.

Lan adamlar icimizden gecti. Biraz akilli oynasalar 4-5 olurdu yahu.

Yok hoca, yaslandikca gozlerin de gormemeye basladi senin. Hala belhanda diyo

Devre arası gidip istediği takımda yeni kadro kurabilir ama burası artık onun oyuncağı değil. Geçen sene aynı bok bu sene aynı bok
kurma kardeşim o halde istemiyorum de.
10 milyon diagneye verdirme.
Oyuncuya iyi teklif geldiğinde ben ne yaparım deme gönder o parayla da gencini al anasını satayım.

Takımı başkası kursun, oyunu başkası oynatsın, taktiği oyuncular belirlesin, oyuncuyu başkası parlatıp sattırsın, yenisini gencini bulsun. E kardeş sen ne yapacaksın satalım diyeni sattırma alacağız denileni aldırma sonuç ne olacak peki söyle bizde bilelim.

Yahu sinirden götümün kasları istemsiz atıyor bak oraya kadar geldi artık beyin kanaması geçirecem bir gün. Yeter yahu artık yeter.

transferleri sen istedin mi istemedin mi? ONU SÖYLE!!!

Ocak yaklasti Mart yada Nisan ayında taraftara söyleyecek şeylerim var demeni beklerdik ...

Fatih TERİM'e hiç bir zaman transfer bırakılmamalıdır. Çünkü hoca transfer yapmasını bilmiyor. Aldığı tüm adamlar çöp olan birisidir. Ama kadro iyiyse bir şekilde başarıya ulaştıracak mental ve psikolojik yetkinliğe sahip, onu söylemek gerekiyor.

Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

YUH BE YUH

transfer olmasa direk istifa edersın transfer yok dıye

gelen oyuncularda kalbur üstü oyuncular hep ayıp

Geri
Üst Alt