GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Ümit Davala’ya da 19500 tl para cezası vermişler ha bunlar rezil ya

İyice Kuzey Kore yada Caecescu Romanya'sına dönmeye başladık.
Aynen katılıyorum ama cavuseskunun sonu nasıl oldu bilenler bilir
Ama sorun ve garip olan su abi neden pasif kalıyoruz sessiziz yönetim başkan ayrı pasif taraftar lafta var ama gel yürü desen ses yok sadece yazıyla tepkimi olur kim kaale alır
Toplum aşırı şekilde sindirildigi icinmi bu denli susuyor yada korkuyor yönetimde taraftarda böyle oyunları her daim terim gibi cesur adamlar bozar lakin o da hoca maalesef çok konuşamıyor bundan sonra ne olacak cidden merak ediyorum

Ulan bu ülkede ne zaman önemli mevkilere soyu sopu belli kendi liyakatli ve şerefli, paraya güce tapmayan insanlar oturacak merak ediyorum 😡

Konusu değil ama bizim andone ikinci yarı girdi İspanya ya kafa ile golünü attı iyi adam güçlü,😀

Rezilliğin resmi!
Sezon sonu hepinizi üst üste koyacağız merak etmeyin!

19:05 te açıklanan ceza hedefin Terim Değil Galatasaray olduğunu alenen ortaya koyuyor ... Siz ancak saf sıklaştırırsınız çakal sürüsü ...

Ne zamanki siyaset futboldan elini çeker, gerçekten tff yi kulupler seçer işte o zaman normalleşiriz.

Akp sen ol tff başkanı diyo Demirören tek aday giriyor, kel tek aday giriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao 6222 sizi
çekemediğiniz her yerinizden belli

1- Hasan Şaş'ın ilk maçtan hedef alınması.
2-Denizli'de soyunma odamıza tff yetkilisinin girmesi.(Muslera çıkarmış odadan). Kaynak:Erhan Telli
3-Kayseri'de teknik heyetimizin darp edilmesi( Bartalli dahil).
4-İlk 3 maçta kırmız kart görmemiz.
5-Fatih Terim'e komik bir ceza verilmesi.Hem de 19:05 te.

Galatasaray'ın farkı açma ihtimali sebebiyle atamayla birileri tarafından Nihat Özdemir'in tff başkanlığında bunların olması tesadüf değil. Galatasaray sahada koymaya devam ettikçe bunların saldırıları daha da çirkefleşecek. Bu sene çok zor geçecek gibi.

Bırakın onu bunu şunu... Tff fetocu tiplerin elinde.

Bu ulkeyi bizim üzerimizden giderek karışıklık pesindeler

Bu Federasyonu indirmeyecek ise yönetim, istifa etsin ve indirebilecek yönetim gelsin.

Bu TFF indirilmeli. Bildiğin iç savaş çığırtkanlığı bu yahu. Kayyum atanacaksa al sana kayyum.

Futbol dostluk kardeşlik tır. Kalleşlik değil. 80 milyon insanın 60 milyonu futbol ile ilgili. Yazık değilmi bu olay yüzünden birileri tartışsa ölüm olsa ortalık nereye döner

Geri
Üst Alt