Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.661
- 35.529
- 3.758
Aspor , yandaş medya. Tff giydirip duruyorlar işte. Bu olay basit birşey değil arkadaşlar. Galatasaray üzerine oynanıp tüm ülkede stadlarda birşeyler yapmak. Buradaki genç arkadaşlar yaşamadı o günleri. Galatasaray şampiyon olduğu gece küçük çocuğa saldırdılar, gsstore kundakladilar, otobüste pala kar,kiliclar.
Futbol kalitesi diyip duruyoruz. Saha dışında olaylar yüzünden sahaya konstrasyon yok. Milli takım gençler ile doldu yeni hedef diyoruz. Yazık değilmi 2 tane kendini bilmez stadta kavga etse ve dışında. Neyden bahsetcez..
Basketbol , voleybol veya bireysel branşlarda niye başarı var. Eğitim üst seviyede, yöneticiler o branştan gelen insanlar.
cok dogru gecmiş yılları hatırlamayanlar simdiyi anlamıyor misal 8jk bursa düsmanlıgı neler olmustu neler
ama galatasaray fener harbi cıkarsa kimse önünde duramaz
fakat şahsi fikrimi aylardır burada her baslıkta söylüyorum bu sene alinin kader senesi herşeyi göze aldı cok bariz herşeyi yapacaklar yani medya baskı hicbisey umurlarında degil o yuzden bu yıl bunlara saglam tepkiler koyulmazsa cok daha kötü seyler izleyecez adım gibi eminim