terim'in senelik 20 milyon TL kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Federasyon yıllık 4.5 m euro vermişti sanırım, YD ile mutlu pozların sebebi bu olsa gerek.
O sözleşmenin detayları
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF ile 5+2 yıllık mukavelesi gereği toplam 24.8 milyon Euro kazanacak. Terim'in yıllık maaşı ise 3.5 milyon Euro'ya denk geliyor.

Bu yıl lig çok daha zorlu anadolu takımlarının kadro kalitesi üst düzey.Bizim kadro kalitemiz ise geçen yıla göre bariz şekilde düştü.
Tamamda kadro kalitemiz düştü eyvallah zaten sezon başından beri bizde bunu diyoruz katılıyorum ama gel gelelim bunu engelleyecek olanda yine hocaydı.

Burada hocaya düşmanlık yaptığımızı zannediyorsunuz ama tam tersi daha iyisi olması için çabalıyoruz(en azından eleştirenlerin büyük kısmı)

Bonservissiz bir sürü alternatif vardı koca yaz boyunca Galatasarayda futbolun tek patronu siz ne yapıyorsunuz kardesım diyemedi mi yani

Künefeyi lavaşa sarıp mı yiyordu ne öyle bir şey yapıyordu sanırım, bir de dönere ketçap mayonez sıkıyormuş. Neresinden tutsan elinde kalan bir adam.
Künefeyi isterse gazete kağıdına sarıp yesin umurumda değil de bu nedir aga? Sözün bittiği yer, Allah belasını versin.

Adminim beğeni atınca , beni başka sayfaya yönlendirip vazgeçmek için onayla dememesi ne yapmam gerek ? Ayar oldum bulamadım kapatmayı

O bende de oluyor arada, söyledim de çözüm bulunamadı şimdilik herhalde, iki kere tıklanmış gibi davranıyor sistem bazen.

Gazete haberlerinden edindiğim bilgilere göre
Prandelli 2.295.000 Avro
Mancini 4.500.000 EUR
Hamzaoğlu 2 milyon dolar
Riek 900.000 euro
Tudor 1.5 yıllık 2.2 milyon eur
Denizli 1.5 yıllık 4.5 milyon dolar

Vay be gariban Riek hocamı burada da ezmişler.

Tudor denen öküz bile Riek hocam dan fazla almış. Tuuu senin kafana Dursun.

sent via GSC

Sezon başı iyi çalışmamış ve kadro planlaması yapılmamış bir takım.
Sahaya bakarsak ne oynadığımız belli değil ve hiç bir oyun planı yok.
Alt yapı ve genç oyunculara şans yok.

Takdir kamu oyunun.

Fazla ama hırvat hiyarından az alması garibime gitti.

Hepsine çok veriyoruz yav. Bu işin şeyini kaçırdık iyice.

sent via GSC
Bunun nedeni dışardan buraya adam getirebilmek için tek kozumuz para öyle olunca, birine yüksek veriyorsun sonra otomatikmen fiyatlar ona göre dengelenmeye başlıyor.İpin ucunu kaçırdık maalesef.Maaş işinde Td en basit konu tek kişi ama oyuncular 25 30 kişi nasıl ayar çekebilirsin ki artık bu saatten sonra.Satıp revizyon yapmaktan başka bir çare yok gibi.Bu adamlardan daha kaliteli daha ucuz bir dünya adam vardır bence

Boş bakkal taşşak tartar minvalinde bir konu.

Bir de utanmadan 1905 TL kazansaydi demiş xd

20 yıl çalıştığınız yerin patronuna gidin 20 yıl karnımı doyurdunuz sagolasiniz artık ben bedavaya çalışmak istiyorum deyin

Sezon başı iyi çalışmamış ve kadro planlaması yapılmamış bir takım.
Sahaya bakarsak ne oynadığımız belli değil ve hiç bir oyun planı yok.
Alt yapı ve genç oyunculara şans yok.

Takdir kamu oyunun.

Işte bunlar hep forvestizlikten.

Oyuncular forvet alınmamasına o kadar üzülmüşler ki tüm yaz çalışamamışlar üzüntüden. Sahada da bu yüzden koşamıyorlar ve forvet olmadığından sakatlanıyorlar hepsi işte ne yapacaksın.

sent via GSC

bu arada el atında Mahir i çıkartalım

gönlüm elvermedi diri diri gömülmesine

Adı Terim değilde Terimoviç ya da Teriminho olsa bu başarıları yine kazansa aynı başlıklar açılırmıydı meraktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt