Berkan Yıldırım
Parçalı Üye
- 29 Ağustos 2012
- 3.805
- 1
- 858
pkk türkiyeye pi.lerini geri yollamış açıkladılar
buraya yollayacağınıza suriyeye yollayın kafasızlar
buraya yollayacağınıza suriyeye yollayın kafasızlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medyada yapılan bu algı oyunlarına acayip gıcık oluyorum.![]()
Fake caps falan degil.
Paraları sıfırlayıp müslüman gözüken, halkın gözünün içine bakarak hâlâ yalan söyleyen sahte müslümanlardan daha ahlaklıdır kendisi.hahahaa muharrem ince mi namazında niyazında adam barlardan çıkmıyor ankara'da. daha geçen razmazan bayramında lıkır lıkır bira içen bu adam değil miydi?
oradaki türkler sunni olmadığı için şii oldukları için umurlarında değildir merak etme.işid taraftarı milliyetçi arkadaşlar çok sevinmiştir!!!!!!
kobaniye destek oluyormuşum gibi çek![]()
GT-I9300 Tapatalk
Paraları sıfırlayıp müslüman gözüken, halkın gözünün içine bakarak hâlâ yalan söyleyen sahte müslümanlardan daha ahlaklıdır kendisi.
GT-I9300 Tapatalk
Kendisini iyi tanırım. Özel hayatı beni hiç ilgilendirmiyor Arif. Ben siyasi hayatına bakarım. Aslında ilk mesajımda da yazmıştım bir insanın inancı üzerinden konuşmak, siyaset yapmak beni rahatsız ediyor. Ayrıca islamiyeti yaşıyor bunu da biliyorum ben.Allah onların daha beter belasını versin kardeş sen beni ampülcü zannettin herhaldebizzat kendim gördüm m. ince'yi ümitköy park caddesinde barlarda üniversiteli kızlarla sarmaş dolaş takılıyordu ha kimseyi ilgilendirmez tabi ama söylediğin gibi namazı niyazında bir adam değildir!!
Şu manzara milletçe bir çok şeyi feda etmeye yeter bence.kobaniye destek oluyormuşum gibi çek
![]()
GT-I9300 Tapatalk
Pasportunu yakmak lazim.
Pasportunu yakmak lazim.
Tayyip Kobani protestolarının arkasında PKK yok , Esad var , Pensilvanya var diyor.
Araci terkedip kirsala kacmişlardi orda vuruldular.BİNGÖL'de perşembe günü Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve ekibine yönelik saldırıyla ilgili aranan Ankara plakalı otomobil, Kayseri'de polis ekiplerince tespit edilip durduruldu. Otomobilde bulunan ve Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.
eee öldürülenler kimdi o zaman?