Tezkere Kabul Edildi!

pkk türkiyeye pi.lerini geri yollamış açıkladılar

buraya yollayacağınıza suriyeye yollayın kafasızlar

ea69fd3fdffcd212cd240831b389ef18.jpg

GT-I9300 Tapatalk

BznKOXrCcAAueaO.jpg:large

Fake caps falan degil.
Medyada yapılan bu algı oyunlarına acayip gıcık oluyorum.
Hep bir ağızdan sürekli ''paralel yapı'', ''çözüm süreci'',''Yeni Türkiye'' gibi sözler sürekli söylenip algı oyunu ortaya koyuyor medya.
Artık bu söylemleri duymaktan bıktım.

hahahaa muharrem ince mi namazında niyazında adam barlardan çıkmıyor ankara'da. daha geçen razmazan bayramında lıkır lıkır bira içen bu adam değil miydi?
Paraları sıfırlayıp müslüman gözüken, halkın gözünün içine bakarak hâlâ yalan söyleyen sahte müslümanlardan daha ahlaklıdır kendisi. :)

GT-I9300 Tapatalk

Paraları sıfırlayıp müslüman gözüken, halkın gözünün içine bakarak hâlâ yalan söyleyen sahte müslümanlardan daha ahlaklıdır kendisi. :)

GT-I9300 Tapatalk

Allah onların daha beter belasını versin kardeş sen beni ampülcü zannettin herhalde:) bizzat kendim gördüm m. ince'yi ümitköy park caddesinde barlarda üniversiteli kızlarla sarmaş dolaş takılıyordu ha kimseyi ilgilendirmez tabi ama söylediğin gibi namazı niyazında bir adam değildir!!

Tayyip Kobani protestolarının arkasında PKK yok , Esad var , Pensilvanya var diyor.

Allah onların daha beter belasını versin kardeş sen beni ampülcü zannettin herhalde:) bizzat kendim gördüm m. ince'yi ümitköy park caddesinde barlarda üniversiteli kızlarla sarmaş dolaş takılıyordu ha kimseyi ilgilendirmez tabi ama söylediğin gibi namazı niyazında bir adam değildir!!
Kendisini iyi tanırım. Özel hayatı beni hiç ilgilendirmiyor Arif. Ben siyasi hayatına bakarım. Aslında ilk mesajımda da yazmıştım bir insanın inancı üzerinden konuşmak, siyaset yapmak beni rahatsız ediyor. Ayrıca islamiyeti yaşıyor bunu da biliyorum ben.

Seni AKP li olarak görmedim. Eğer böyle düşündürdüysem kusura bakma. Ben aslında müslüman mahallesinde salyangoz satanlara dikkat çekmek istemiştim.

GT-I9300 Tapatalk

Erdoğan konuşacak fırsatı buldu daha susmaz tesadüf 3 ay önceki seçimlerin teşekkür mitingleri olaylardan sonra başladı daha il il gezer konuşur parti genel başkanı gibi muhalefete saydırır

BİNGÖL'de perşembe günü Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve ekibine yönelik saldırıyla ilgili aranan Ankara plakalı otomobil, Kayseri'de polis ekiplerince tespit edilip durduruldu. Otomobilde bulunan ve Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

eee öldürülenler kimdi o zaman?

BİNGÖL'de perşembe günü Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve ekibine yönelik saldırıyla ilgili aranan Ankara plakalı otomobil, Kayseri'de polis ekiplerince tespit edilip durduruldu. Otomobilde bulunan ve Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

eee öldürülenler kimdi o zaman?
Araci terkedip kirsala kacmişlardi orda vuruldular.

adamlara bak... türkiye, iran ve arap ülkeleri isid'e karsi savasmaliymis

suriye'yi nasil karistirdiysaniz siz toparlayin!

ne bicim dünya lideri bu yahu?!

adamlar ne istese boyun egiyor... dünya lideriymis peehhh

Geri
Üst Alt