Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.108
- 16.759
- 3.018
kero admir diyince lafımıza gelirsin işte öyle boş boş insanların günlük vaktini alıyorsun burda ya.
Ulan bu ne sinir Puki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kero admir diyince lafımıza gelirsin işte öyle boş boş insanların günlük vaktini alıyorsun burda ya.
geldi bom boş alıntısını bize attı birde bizi destekliyor her attığı cevapta değişik bir durum yani çattık arkadaş biz işimizde gücümüzdeyiz musallat oluyo boş boş.Ulan bu ne sinir Puki
Ben 35 yıllık Atatürkcuyum. 3 aydır kayinpederlerle görüşmüyorum. Sözcü ve onun gibi CHP kanalları Galatasaray düşmanlığı yaptığı için. 17 senedir de oy kullanıyorum . 17 senedir ideoloji için oy attığım bir kuruluşa artık günahımı dahi vermem. Geçmiş yazılarımda da var hocam. Benim için Galatasaray herşeyden öte. Sokarım hepsinin palyaço gibi takilmalarinaozgur ozel denen kopek sozcu falan cok mu farkli? akp ye dedigini chpye de diyebiliyorsan galatasaraylisin, yok chpye laf ettirtmiyorsan sen de ezik ve hainsin demektir. galatasarayi destekleyen 1 tane siyasi olusum yok bu ulkede o yuzden taraftara siyaset uzerinden sallarsaniz bos bir is yapmis olursunuz hepsi galatasaray dusmanidir
%30 evet %70 hayır. FB kaç tane maçta ittirildi puan kaybı olmasi gereken. En azından Kadıköy deplasmanında senin hakkını uemeseler ordan 3 puanla dönsek Lig bitiyordu. 1 maç bakSiyaset tff hakemler hepsi kabul ama sene başından bu yana bakinca puan farkını eritende feneri heveslendirende bizzat kendi aptalliklarimiz degilmi ?
Fener her sene kayriliyor Eray onları hiç hesaba katmadan konuşuyorum benim düşünceme gore sene basindan beri hakemler tff vs bunlarında katkısı var ama çoğunluk kendi aptalligimizla feneri ortak ettik ki çoğu zaman onların umudu bitikti hatta daha düne kadar bile bitikti kendi evimizde 10 eksikle gelen antebe puan verdiğimiz günde bunlari uyandirmistik%30 evet %70 hayır. FB kaç tane maçta ittirildi puan kaybı olmasi gereken. En azından Kadıköy deplasmanında senin hakkını uemeseler ordan 3 puanla dönsek Lig bitiyordu. 1 maç bak
Ne mal olduklarını hafta içi Juventus galibiyetinden sonra gördü herkes en geç zaten.
Senin ülkeni dünyanın en büyük futbol arenasında temsil eden takım Türk futbol tarihinin en büyük galibiyetlerinden birini alıyor ve senin yaptığın şu açıklamaya bak.
Onun bunun çocukları sanki Rum takımı için paylaşım yapıyor öyle bir samimiyetsizlik var.