Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Siyaset tff hakemler hepsi kabul ama sene başından bu yana bakinca puan farkını eritende feneri heveslendirende bizzat kendi aptalliklarimiz degilmi ?

ozgur ozel denen kopek sozcu falan cok mu farkli? akp ye dedigini chpye de diyebiliyorsan galatasaraylisin, yok chpye laf ettirtmiyorsan sen de ezik ve hainsin demektir. galatasarayi destekleyen 1 tane siyasi olusum yok bu ulkede o yuzden taraftara siyaset uzerinden sallarsaniz bos bir is yapmis olursunuz hepsi galatasaray dusmanidir
Ben 35 yıllık Atatürkcuyum. 3 aydır kayinpederlerle görüşmüyorum. Sözcü ve onun gibi CHP kanalları Galatasaray düşmanlığı yaptığı için. 17 senedir de oy kullanıyorum . 17 senedir ideoloji için oy attığım bir kuruluşa artık günahımı dahi vermem. Geçmiş yazılarımda da var hocam. Benim için Galatasaray herşeyden öte. Sokarım hepsinin palyaço gibi takilmalarina

Siyaset tff hakemler hepsi kabul ama sene başından bu yana bakinca puan farkını eritende feneri heveslendirende bizzat kendi aptalliklarimiz degilmi ?
%30 evet %70 hayır. FB kaç tane maçta ittirildi puan kaybı olmasi gereken. En azından Kadıköy deplasmanında senin hakkını uemeseler ordan 3 puanla dönsek Lig bitiyordu. 1 maç bak

Valla TS'nin 2. golü net şekilde Galatasaray'a karşı gövde gösterisidir TFF ve MHK'nin.

Ama yönetimde ligi bitirtmeyiz gerekirse deme cesaretine sahip 1 tane adam yok.

Hiçbiri Galatasaray için kimseyi karşısına alabilecek cesarette değil.

Bunlara en güzel cevap cl kazanmak olurdu ya neyse. Yeminle organizasyonu kapatip giderler.

Bunlar öyle bir yüzsüz ki Juventus maçından sonra tebrik edecekler eminim

Ne mal olduklarını hafta içi Juventus galibiyetinden sonra gördü herkes en geç zaten.

Senin ülkeni dünyanın en büyük futbol arenasında temsil eden takım Türk futbol tarihinin en büyük galibiyetlerinden birini alıyor ve senin yaptığın şu açıklamaya bak.

Onun bunun çocukları sanki Rum takımı için paylaşım yapıyor öyle bir samimiyetsizlik var.

%30 evet %70 hayır. FB kaç tane maçta ittirildi puan kaybı olmasi gereken. En azından Kadıköy deplasmanında senin hakkını uemeseler ordan 3 puanla dönsek Lig bitiyordu. 1 maç bak
Fener her sene kayriliyor Eray onları hiç hesaba katmadan konuşuyorum benim düşünceme gore sene basindan beri hakemler tff vs bunlarında katkısı var ama çoğunluk kendi aptalligimizla feneri ortak ettik ki çoğu zaman onların umudu bitikti hatta daha düne kadar bile bitikti kendi evimizde 10 eksikle gelen antebe puan verdiğimiz günde bunlari uyandirmistik
Açıkçası artik sadece bizim takıma bakiyorum

Ne mal olduklarını hafta içi Juventus galibiyetinden sonra gördü herkes en geç zaten.

Senin ülkeni dünyanın en büyük futbol arenasında temsil eden takım Türk futbol tarihinin en büyük galibiyetlerinden birini alıyor ve senin yaptığın şu açıklamaya bak.

Onun bunun çocukları sanki Rum takımı için paylaşım yapıyor öyle bir samimiyetsizlik var.

Btw dünyanın neresinde olursan ol Avrupa'da ilerlemesi için o takıma ekstra destek olursun yönetim olarak.

Burada tam tersi.

Juventus eleyip üst tura çıkınca göztepe maçını mecburen erteleyecekler tutup fb maçı öncesi hafta içine koyarlarsa hiç şaşırmam ne de olsa ses çıkaran bir yönetim yok

Trde her kurum seviyesizlikte yarışıyor ama tff bunların ağababası durumunda. Başında mafyavari biriyle ona buna atar gider yapmaktan başka bişey yok

Kurumsal özerk kurumun yaptığı işe bak onceden sirk ligi diyorduk buraya artık o bile fazla başka bir seviyedeyiz.

Geri
Üst Alt