Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.112
- 35.208
- 3.758
Bizim low iq yonetimin taraftara maç gününe kadar uyarılar yapması lazım provokasyon konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb de antalya ile oynuyormuş öbür haftaantalya-kasımpaşa maçına da noname biri atanmış. kasımpaşa'da tonla sınırda topçu var. bir sonraki hafta paşa-gs maçı olacak.
Zaten bu tarz maçlara sen ben gibi adamlar gitmiyor veya gidemiyor ki. Gelenlerin çoğu zengin, almancı vs o kadar da fanatik değiller veya gündemlere hakim değiller bir çeşit aktivite ve farklılık olarak bulunuyorlar.Bizim low iq yonetimin taraftara maç gününe kadar uyarılar yapması lazım provokasyon konusunda
Aynı şeyi düşünüyorum üstad bu sene büyük ihtimalle şampiyon olursak jubilemi yaparımBu sezon hayırlısıyla 5.yıldızı alak da ben futbolu salacam bu sinir stres erken götürür
Geçen sene iç sahadaki derbiye o profil geldi ve mahvettiler maalesef ama bu sene o moron kitlenin geleceğini sanmam hem havalar kötü hemde maç pazartesi günü, yani gerçek taraftar ağırlıkta olur benceZaten bu tarz maçlara sen ben gibi adamlar gitmiyor veya gidemiyor ki. Gelenlerin çoğu zengin, almancı vs o kadar da fanatik değiller veya gündemlere hakim değiller bir çeşit aktivite ve farklılık olarak bulunuyorlar.
Hakemi de yen zirvaligi baslamasin yine. Gol atıyorsun vermiyor penaltini vermiyor. Ofsayttan gol yiyorsun sayiyor. Cizgiyi geçen topa aut vermiyor gidiyor golu veriyor. Ne hakemi de yen falan bırakın bu işleriBen alenen bir şaibe olacağına ihtimal vermiyorum.
Çık adam gibi oyna, namussuzları sahaya göm, işi bitir. Kim yönetirse yönetsin.
Eray sen okuduğunu da mı anlamıyorsun?Hakemi de yen zirvaligi baslamasin yine. Gol atıyorsun vermiyor penaltini vermiyor. Ofsayttan gol yiyorsun sayiyor. Cizgiyi geçen topa aut vermiyor gidiyor golu veriyor. Ne hakemi de yen falan bırakın bu işleri
Ucl de yönettiği gibi yönetirse kötü bir hakem değil dün akşam izledim psv maçını, az kart veren pozisyonlara yakın olan ve genelde maçı oynatmaya çalışan bir hakem gibi ama işte soru işaretleri çok fazlaHakemi de yen zirvaligi baslamasin yine. Gol atıyorsun vermiyor penaltini vermiyor. Ofsayttan gol yiyorsun sayiyor. Cizgiyi geçen topa aut vermiyor gidiyor golu veriyor. Ne hakemi de yen falan bırakın bu işleri
Elbette teknik olarak öyle ama bu sefer bu adamlar seneye Galatasaray deplasmanına gelmek istemeyip maçı tarafsız sahada oynamak isterlerse ne olacak? Çıkalım oynayalım mı diyeceğiz mesela maç nerede oynanırsa oynansın...Ben alenen bir şaibe olacağına ihtimal vermiyorum.
Çık adam gibi oyna, herifleri sahaya göm, işi bitir. Kim yönetirse yönetsin.
Hakemi de yen zirvaligi baslamasin yine. Gol atıyorsun vermiyor penaltini vermiyor. Ofsayttan gol yiyorsun sayiyor. Cizgiyi geçen topa aut vermiyor gidiyor golu veriyor. Ne hakemi de yen falan bırakın bu işleri
Gri pozisyonlarin hepsini fener lehine verecek. İstediği kadar iyi cl maçı yönetsin. Burada işini yapıp gidecek.Ucl de yönettiği gibi yönetirse kötü bir hakem değil dün akşam izledim psv maçını, az kart veren pozisyonlara yakın olan ve genelde maçı oynatmaya çalışan bir hakem gibi ama işte soru işaretleri çok fazla