GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Pü Allah belanızı versin, ne yaptılar ettiler dediklerini yaptırdılar. Niye onların istediği hakem oluyo kardeşim yok mu tarafsız birisi ulan koskoca ülkede?
Bir de hakem maçı bunlara verdiğinde utanacak fenerliler olduğunu sanan taraftarlarımız var, onlara da ayrı kızıyorum. Ben bugüne kadar utatan bir fenerli tanımadım hayatımda. Bu alçaklarda öyle bir duygu yerleşmemiştir asla. Tek dyecekleri şey, oyna devam, ağlamayın vb olacaktır. Bilginize.

Bizim low iq yonetimin taraftara maç gününe kadar uyarılar yapması lazım provokasyon konusunda
Zaten bu tarz maçlara sen ben gibi adamlar gitmiyor veya gidemiyor ki. Gelenlerin çoğu zengin, almancı vs o kadar da fanatik değiller veya gündemlere hakim değiller bir çeşit aktivite ve farklılık olarak bulunuyorlar.

Konuyu gördükçe tansiyonum çıkıyor. Emeği geçen herkesin allah belasini versin yetti be yetti

Zaten bu tarz maçlara sen ben gibi adamlar gitmiyor veya gidemiyor ki. Gelenlerin çoğu zengin, almancı vs o kadar da fanatik değiller veya gündemlere hakim değiller bir çeşit aktivite ve farklılık olarak bulunuyorlar.
Geçen sene iç sahadaki derbiye o profil geldi ve mahvettiler maalesef ama bu sene o moron kitlenin geleceğini sanmam hem havalar kötü hemde maç pazartesi günü, yani gerçek taraftar ağırlıkta olur bence
Ama kulübün provokasyon konusunda açıklama yapması şart

Ben alenen bir şaibe olacağına ihtimal vermiyorum.

Çık adam gibi oyna, namussuzları sahaya göm, işi bitir. Kim yönetirse yönetsin.
Hakemi de yen zirvaligi baslamasin yine. Gol atıyorsun vermiyor penaltini vermiyor. Ofsayttan gol yiyorsun sayiyor. Cizgiyi geçen topa aut vermiyor gidiyor golu veriyor. Ne hakemi de yen falan bırakın bu işleri

Hakemi de yen zirvaligi baslamasin yine. Gol atıyorsun vermiyor penaltini vermiyor. Ofsayttan gol yiyorsun sayiyor. Cizgiyi geçen topa aut vermiyor gidiyor golu veriyor. Ne hakemi de yen falan bırakın bu işleri
Eray sen okuduğunu da mı anlamıyorsun?

İlk cümlemde ne yazmışım ben?

Ucl de yönettiği gibi yönetirse kötü bir hakem değil dün akşam izledim psv maçını, az kart veren pozisyonlara yakın olan ve genelde maçı oynatmaya çalışan bir hakem gibi ama işte soru işaretleri çok fazla

Ben alenen bir şaibe olacağına ihtimal vermiyorum.

Çık adam gibi oyna, herifleri sahaya göm, işi bitir. Kim yönetirse yönetsin.
Elbette teknik olarak öyle ama bu sefer bu adamlar seneye Galatasaray deplasmanına gelmek istemeyip maçı tarafsız sahada oynamak isterlerse ne olacak? Çıkalım oynayalım mı diyeceğiz mesela maç nerede oynanırsa oynansın...

Benim aklıma yatmıyor ki şaibe olacağını ben de düşünmüyorum.

En azından bir açıklama yapın da federasyon ve bu hakem üzerindeki baskıyı arttırın, yoksa sahada kesin doğrayacak bizi

geçen sene hakem bedavadan oyuncularını attı yine de yenildik. Top oynamazsan hakem desteği bile olsa yenemezsin adam onu demiş

herkes simdiden gerildi,herkes sinir küpü

musabakaya gidecek arkadaslar relax olmali

belli ki bu onun bunun cocuklari hükmen kazanmanin planini yapmislar

buna alet olunmamali

Koyup geçicez rahat olalım. O zaman hepsi dağılacak çil yavrusu gibi. Algıları da elde patlayacak. Yerli yabancı farketmez elinizden geleni ardiniza koymayin sizi yine ezecegiz diye haykiracagiz. Az kaldı.

Ucl de yönettiği gibi yönetirse kötü bir hakem değil dün akşam izledim psv maçını, az kart veren pozisyonlara yakın olan ve genelde maçı oynatmaya çalışan bir hakem gibi ama işte soru işaretleri çok fazla
Gri pozisyonlarin hepsini fener lehine verecek. İstediği kadar iyi cl maçı yönetsin. Burada işini yapıp gidecek.

Geri
Üst Alt