GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter sayfamızdan Dansöz fotoğrafı paylaşalım yorumsuz bir şekilde belki kafa basar da anlar.

bizim kenetli olmadigimiz bi an yok

mühim olan topcularin bütün bu itliklerin,emeklerine sürülmeye calisilan lekelerin farkında olmalari
Kenetli olmamana imkan yok ama hırsın arttığı kesin

Bu olaylar öncesi %60-70 se şu an %90-100 civarı oldu

Zaten yabancı yönetmeli maçı skandallar yapan , her maç penalti,kırmızı yanlış kararlarla maç alan ve yerlerde yatıp top oynayamamaya çalışan biz değiliz, bizim taraftar herhalde turk hakem gelsin aynı diagne zamanı olduğu gibi maçı alıp başkasına versin istiyorlar herhalde sırf fenerin dediği olmasın diye sanırım.

He bu Sloven essek olmamalı orası ayrı

Onların Tff'yi tehdit edip sonuç aldığı yok o iş tamamen gölge oyunuydu. Onlar o adamı para ile satın almış zaten. Yine aldıkları medya ile de sanki tehdit edip sonuç alınmış vb. gibi algılar yapıyorlar işte. Ligden çekilmek vb. demek yapamayacağın ciddiyetsiz sadece dalga geçilecek bir şey olur.
Ya farazi bir şeyden bahsediyorum ne kadar uzadı mevzu. Adam çıkıp maçı ciddi anlamda bizden alıp Fener'e verecek kadar büyük bir hata yapmaz, tersini de yapmaz ama oldu ki yaptı o saatten sonra gözünün önünde bu kadar büyük bir tezgah varken sen hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edebilir misin? Öyle Koç'un yok alt lige düşelim yok başka ülkeye gidelim masallarından bahsetmiyorum. Tff ve Fener'in el ele verip ligi bu kadar aleni şekilde dizayn ettiği bir durumda sen o lige devam edemezsin. Gerekirse bütün siyasi ortamı sallarsın, Tff başkanı olacak hıyarağasını göndertirsin, gücünün yetmediği durumda da o zaman bu ligi oynamanın bir anlamı yok diyip eylem alman gerekir.

Tamamen farazi bir şeyden bahsediyorum. Böyle böyle olmalı, böyle böyle olacak demiyorum. O çaresiz durumda başka yapabileceğin hiçbir şey kalmaz diyorum. Bir tarafımdan yapı falan da uydurup söylemiyorum. Dalga geçilecek bir şeyden de bahsetmiyorum.

Hakem tarafından maçta bariz bir sıkıntı çıkarsa, Avrupa futbolunda Ceferin karşısında duran kim varsa diplomatik ilişkiler kurulup Avrupa'daki taraftar ve etkileşim gücünü kullanarak büyük bir kamuoyu baskısı oluşturulabilir kendisine. Avrupa'da Türkler kadar sosyal medyada baskın bir ülke yok.

Böyle şeyleri düşünüyorum ediyorum ama mevcut yönetim aklıma gelince de hevesim kırılıyor tabi. Yönettikleri camianın potansiyelinin farkında olmayan bir grup insan var orada.

Zaten yabancı yönetmeli maçı skandallar yapan , her maç penalti,kırmızı yanlış kararlarla maç alan ve yerlerde yatıp top oynayamamaya çalışan biz değiliz, bizim taraftar herhalde turk hakem gelsin aynı diagne zamanı olduğu gibi maçı alıp başkasına versin istiyorlar herhalde sırf fenerin dediği olmasın diye sanırım.

He bu Sloven essek olmamalı orası ayrı
Maçı bilinmis ülkelerden iyi bir yabancı hakem yönetsin istiyoruz. Fb nin arka kapisinda yatan elemanin türk hakemden farkı yok

Hakemlerden rahatsız olan biziz , federasyonu ve kurullarını sadece biz istifaua davet ettik, bunların derdi hakemlerin olay çıkarıp maçtan çekilmeleri..

Bu şikecilerden kurtulmanın tek yolu o ceferin'in bir şekilde yakayı ele vermesi. O herif temiz olamaz

Yönetim derhal istifa!!!!

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tffyi acun yönetiyor, hakemi de acun atadı. Bu da utanmadan başkanım diye kameraların karşısına çıkıyor, gazetecilere kabadayılık yapiyor. Evde karıdan firca yiyip işçi azarlayan kobi patronu.

Yahu öyle işi bağlıyorlar ki siyaset gibi,

Şimdi çıkıp eleştirsen, protesto etsen, isyan etsen “Bakın türk hakemleri koruyordu ondan rahatsız oldu” derler.

Adana maçında izlenen tiyatro da bundandı, saçma salak bir hakem getirecekler ve operasyonla Fener’i galip getirecekler, bir de çıkıp “Bakın yabancı hakem olsa 3 sezondur lig böyle olacaktı” diyecekler

Bir Zübük filmi de futbolda izliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt