- 13 Şubat 2009
- 26.744
- 24.008
- 3.048
Bu Vincic denen DY gelirse 7. dakikada 10 kişi bırakır bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonrada iki deplasmana gidecegimizi bildikleri için bizi kaosa sürüklemek istiyorlarBunlar bizi yenme ihtimali olmadıklarının çok farkında bunların amacı kaos çıkarıp maçı kökten tatil etmek
yanlışta hatırlıyor olabilirim yav o tarafın isimleri çok karışıyor bende.Vincici diyorsan o bu akşam ki maçı yönetmeyecek. Keşke bu akşam ki maçı yönetecek hakemi getirsinler.
Aynen bu abi aynen maçı iptal ettirme derdinde bunlar ilk yarım saatlik dilimde taraftarı galeyana getirmek amacındalarSonrada iki deplasmana gidecegimizi bildikleri için bizi kaosa sürüklemek istiyorlar
Kenetli olmamana imkan yok ama hırsın arttığı kesinbizim kenetli olmadigimiz bi an yok
mühim olan topcularin bütün bu itliklerin,emeklerine sürülmeye calisilan lekelerin farkında olmalari
Ben hırsından sesi kısılmış osimhen gördüm daha söylenecek laf yok bu saatten sonra Okan hocada aklını başına alacak yönetimde taraftarda ite köpeğe malzeme vermeyecekKenetli olmamana imkan yok ama hırsın arttığı kesin
Bu olaylar öncesi %60-70 se şu an %90-100 civarı oldu
Ya farazi bir şeyden bahsediyorum ne kadar uzadı mevzu. Adam çıkıp maçı ciddi anlamda bizden alıp Fener'e verecek kadar büyük bir hata yapmaz, tersini de yapmaz ama oldu ki yaptı o saatten sonra gözünün önünde bu kadar büyük bir tezgah varken sen hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edebilir misin? Öyle Koç'un yok alt lige düşelim yok başka ülkeye gidelim masallarından bahsetmiyorum. Tff ve Fener'in el ele verip ligi bu kadar aleni şekilde dizayn ettiği bir durumda sen o lige devam edemezsin. Gerekirse bütün siyasi ortamı sallarsın, Tff başkanı olacak hıyarağasını göndertirsin, gücünün yetmediği durumda da o zaman bu ligi oynamanın bir anlamı yok diyip eylem alman gerekir.Onların Tff'yi tehdit edip sonuç aldığı yok o iş tamamen gölge oyunuydu. Onlar o adamı para ile satın almış zaten. Yine aldıkları medya ile de sanki tehdit edip sonuç alınmış vb. gibi algılar yapıyorlar işte. Ligden çekilmek vb. demek yapamayacağın ciddiyetsiz sadece dalga geçilecek bir şey olur.
Maçı bilinmis ülkelerden iyi bir yabancı hakem yönetsin istiyoruz. Fb nin arka kapisinda yatan elemanin türk hakemden farkı yokZaten yabancı yönetmeli maçı skandallar yapan , her maç penalti,kırmızı yanlış kararlarla maç alan ve yerlerde yatıp top oynayamamaya çalışan biz değiliz, bizim taraftar herhalde turk hakem gelsin aynı diagne zamanı olduğu gibi maçı alıp başkasına versin istiyorlar herhalde sırf fenerin dediği olmasın diye sanırım.
He bu Sloven essek olmamalı orası ayrı
Yawsaklar dicez ama bişi değişmeyecek zaten yawsak oldukları için..Vincic ismi bilinçli olarak servis edildiyse
Gs istemedi diyip yerli hakem verirlerse
Yerli hakem de bizi doğrarsa
Ne diyecez
Seneye de Ali Koç yönetsin diye talep etse.tek hayalim şunlara koyduktan sonra hocanın ekrana çıkıp seneye uzaylı hakem isterler artık herhalde (gülerek) demesi