Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

fener'e uefa'dan transfer yasağı gelse bile bunlar yine "bize kumpas kuruldu" falan diye taraftar sürüsünü konsolide eder. "uefa turnuvalarından çekiliyoruz" der (sen kovmadın ben istifa ettim). dandik ülkelerden içi geçmiş yıldızlara kamyonla para saçıp illegal transferlerine devam ederler. tff de yurt içinde o transferleri tesciller.

hayır diyebilir misiniz? :D

transfer yasağı gelmesin bunlara zaten transferler sayesinde paralarını çarçur edip battılar. transfer yasağı fenere yardım olur. avrupa'dan birkaç sene men ve puan silme cezası harika olur. amatöre kadar yolları var sonra

Hainlerin barınabileceği hiçbir yer yoktur

Bir kac sezon transfer yasagi bunlara ödül bile olabilir, belki bu sekilde alt yapidan bir kac oyuncu cikarirlar ve dünya kadar para harcamaktan kurtulurlar, yani zoraki bir menemen dönemi yasarlar, bence mühim olan avrupadan yillarca men yemeleri ve belki seneye eksi puanla baslamalari olur

2-3 transfer dönemi ceza
2-3 sene +/- 0 bonservis harcama limiti

Baska birsey cikmaz

TFF ödül verirde. Bu UEFA neyi bekliyor

Video görüntüsü, dekontu, hts si vs her şey bile olsa bunlara ceza falan verecek çapta bir tff falan yok.
Ancak uefa bir şey yapabilir. Tahminim 2-3 transfer dönemi yasağı gelir. Birden fazla usulsüzlüğü tespit edebilirlerse üzerine 1 yıl men gelir.
Bana göre 20-30 milyon Euro ceza + Avrupa’dan men gelir. Yani Kerem’in fatura 100 milyon €’yu geçer. Transfer yasağını Fifa veriyor sanırım. Onlar el atar mı bilmiyorum. Juventus zamanında aynı haltı yiyince bu minvalde yemişti.

Geri
Üst Alt