Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.448
- 73.459
- 5.188
gün değişmezse paf takımla çıkmayı düşünüyorlardı. hadi pafla çıkın 800 tane gol atalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanchez sakat
Fb Burdan sağ çıkamaz
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oly yener bunlariAdana puan kaybı olur
Kupayı alırız
Olyi yenerler
Karagümrüğü yenerler
İçerde oly berabere
Sivası yenerler
Beşiktaş berabere biter o
Konya yenerler
Kayseri berabere
Iyilesmedi daha milli takıma da gitmedi sankiben iyilesti diye biliyorum kampa full katilir
Super kupa maçına çıkmama tehditi TFF yi zayıflatmaz koc için kötü durum olur ama. Önce riyad sonra urfa miz miz çocuklar gibi görünür ve kamuoyundan destek alabileceğini zannetmiyorum. Özellikle aspor ve atv düşman kesilebilir.burası türkiye. istisnasi göstermelik durumlar hariç zengine ne zaman adalet uygulanır oldu ?ali koç paranın musluğunu sonuna dek açmış durumda. fenerli topçulara cezalar gelmesin diye "süper kupayı bile bırakırım" kozunu masaya sürmüştür. evet bunu koz bile yapmıştır. şimdi ne kulisler ne ayarlamalar dönüyor.
bu sene fenerin ölüm kalım senesi. bu uğurda neler yapmaz ki.
bizimkiler inşallah taraftarın fark ettiğini görmüşlerdir.
bu maçta sağlam bir tepik vurup ligde de fişi çekmemiz lazım .
bunlara kolay kolay puan kaybettirmezler ligde.
Cezalilari olacak cunku bizim mactaoha ya ben bu detayı bilmiyordum.
ben zannediyordum ki, 7 nisandaki süper kupa maçını iptal edip, oly ile deplasmanda oynayacakları maça tam konsantre olmayı istiyorlar. bu bile haksızlık olacakken, bir de aynı tarihe lig maçı oynamayı kabul ediyorlarmış heee: ddd
eee ulan demek ki 7 nisanda maç oynama kabiliyetiniz var, bizim maçı neden oynamak istemiyorsunuz :d
Olye eleneceklerini sanmıyorum. Oly çok istikrarsızOly’ye elenip suçu tefefeye atarlar