Nihat ve yönetimi o makamdan acilen uzaklaştırılmalı. Bizim önümüzü kesmek için Türk futbolunu komple batıracaklar.

Belli bir yaştan sonrası elini ayağını çeksin şu spordan ya gelişime bu kadar kapalı olunmaz yeter bıktık bunun gibilerinden her yerdeler bi bitin ulan bi bitin bari spordan yana huzur bulalım bi bitin de

Nerde bilgisiz cahil cocukları var makam sahibiler entellektüel insanlarda özel sektörde diz çürütmeye mahkum bu ülke tersine çalışıyor.

çözüm sürecinde Türk luk aklınıza gelmiyordu ama, Türkçü mu görünmeye çalışıyorsunuz renginizi belli edin bi

Kaliteli yabanci olsun diyo

Hayirdir yabanci oyuncu kalite ölcme makinesimi var TFFnin elinde

Bunun gibi sokak agizli aptallar ülkede futbol yönetiyo

Skarim böyle ise

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Genç dinamik isimler yerine sığ düşünceli insanlar başa gelirse olacağı bu
sadece futbolda değil her yerde geçerli bu

Simdi Turk futbolunun hangi yöne gidecegi konusunda bu 92 yasindaki herifin dahiliyeti mi var?

Yazik

Sanki Türk futbolu zerre umurlarinda. Herkes derdinizi cok iyi biliyor.

Gercekten türk futbolunu gelistirmek isteyen hic bir adam yabanci sinirini desteklemez. Cikariniza menfaatinize sokayim sizin.

Basketbolda yabanci siniri istiyorum sahsen.

Orda da türk basketbolcu yetissin bu kadar basitse

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Allah belanızı versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle bir dönemden geçiyoruz ki Allah sabır versin, katlanmak tahammül etmek gerçekten çok zor. Yurtdışındayken forumu da bırakmıştım, ne telefondan ne pc'den tek bir haber bile takip etmiyordum ülke ile ilgili o kadar mutluydum ki. O kadar geniş zaman dilimi var itinayla bu zamanı seçmişiz ona yanıyorum, bronz çağında çömlek istifleyeydim de bu dönemde yaşamayaydım.

Bu herif asporda yorumculuk yaparken kim bunu yorumcu yaptı diyordum full saçmalıyordu.herifi sırf fenerli olduğu için tff de yönetici yaptılar.rezillik

Geri
Üst Alt