TFF'den Türk Futbolunu Bitirecek Yeni Kurallar!

Çözümü basit. Yarından itibaren buna karşı olan herkes el birliği ile üyeliklerini iptal etmeye başlarsa 1 haftada kalkar bu kural.

Söz sahibi herzaman paradır yani yayıncı kuruluşu tff değil.

Ama dünya genelinde bu sorun var zaten el birliği ile hareket edilemediği için istedikleri gibi at koşturuyor herkes.

Bu kurala rağmen üyeliğini iptal etmeyeninde aklından şüphe ederim.

2.yılında kalkar yalama oldu ülkedeki sistemler senede bir en geç 2 senede bir değişiyor.
Buna güvenip çok gurbetçi doldurmamak lazım Bjk zamanında fena patlamıştı.

Ya Arda gelsin ya da şu yabancı kuralına bir dokunsunlar da fırsattan istifade şu gereksiz ligi izlemeyi bırakayım diyordum ki galiba ikisi birden oldu gibi. Önümüzdeki sene bein'in sitesinden özetlere belki bakarım. Ne adam tayfayı ne de tarık çamdal gibi vitaminsizleri izlemeyi benim bünyem kaldırmaz artık.

Zaten bitme noktasına gelmiş olan türk futbolunun tabutuna son çiviyi de çakmış oldular. Kendileri çalıp kendileri oynasın şerefsizler! Beni asıl Bein Sports şaşırttı. Herkes istese bile sadece Bein bu işin karşısında durur ve müsaade etmez diyordum lakin belli ki onlar da kafalarında bu ligi bitirmişler. Çünkü böyle bir karar abone sayısında ciddi bir düşüşe neden olacaktır. Bunu ön görmemeleri mümkün değil. Önümüzdeki 6 ay içinde Bein ben gidiyorum ödeme de yapmıyorum deyip bu salakları g.t gibi ortada bırakabilir. O zaman da görürüm ben o Nihatların Alilerin Çebilerin suratının aldığı şekli.

Herkesin görüşüne saygım var lakin şu saatten sonra ligtv alan adam aptaldır ya da gözü dönmüş bir fanatiktir.

Feneri şampiyon yapsınlar eski sisteme tekrar dönelim. Adamlar başka türlü şampiyon olamacak.

Beinsportun sözleşmesi 2 yıl sonra bitiyor. Ondan sonra artık arasınlar bakalım kim para verecek bu lige

Beyler digiturkü iptal edin.
Gerekçe olarak ta yabancı kuralı diye yazın.
Anlasınlar ne halt yediklerini.

Arkadaş o kadar zor değil.
Yabancı serbest.
İlk 18'de, 4 tane kendi alt yapından, 20 yaş altı genç olacak.

Bu kadar basit.
O 4 genci evire çevire oynatacaklar, başka ihtimali yok.

Gscimbom mobil

Tarih tekerrür ediyor yine abonelik iptalleri başladı
Bana yine bein e hiçbir şey olmaz gibi geliyor insanlar yine para verip izlemeye devam edecek görürsünüz

Tarih tekerrür ediyor yine abonelik iptalleri başladı
Bana yine bein e hiçbir şey olmaz gibi geliyor insanlar yine para verip izlemeye devam edecek görürsünüz
Biraz zor edecek.
100 Euroya 2 sene iptv satıyorlar her yerde.
5G yolda, evlerde İnternet hızlanıyor.
Ayda 20 Euro verip tek kanal mı izleyecek millet?!?

Bundan sonra patır patır dökülürler.

Gscimbom mobil

Bein üyeliğim eylülde bitecek.Seneye kesinlikle devam etmeyeceğim.Bu düzene toplu halde dur demedikçe herkes kafasına göre at koşturmaya devam eder.Yılda 1.300ü 5 metre önüne pas atmaktan aciz öküz yerlileri izlemek için verecek değilim.

kararın futbolla alakası yok bence. ulkedeki doviz krizi nedeniyle alınmıs bir karar. birkac yuz milyon dolar icin boyle sacma bir karar alınır mı demeyin 100 doların hesabını yapacak durumdayız.

herkes bein bırakır diyorda cevremde gördügüm nekadar galatasaraylı şikeci ve 8jkli varsa çogunlugu iptal ettirmiyor cünkü aşırı fanatikler

kızıyorlar belki ama kendi takımım diyor yani öyle ahım şahım bir iptal olmuyor olmazda

Kapıcı Rıza:Ya tamamen serbest bırakmaları, ya da sınır koymaları gerekiyor. Kulüpler de 14 alacağına 6-7 çok iyi yabancı alabilir Bazısına bakıyorsunuz, özellikle Galatasaray 11 yabancı oynatıyor. Özellikle Anadolu takımları yanlış kullanıyor" dedi.

Bu küçük enişte son zamanlarda çok viyaklayama başladı.Koçum bizim adımızı besmele ile al ağzına.

Bence iyi oldu. Kararlar güzel. Şimdi anladığım 5 yeni yabancı futbolcu alabileceğimiz.

Geri
Üst Alt