- 23 Aralık 2008
- 60.091
- 57.655
- 4.933
Orta dünyada olsa elf karı mı yoksa cüce karı mı isterdin ?Çirkin diye ötekileştirildiler hor görüldüler
elflerin beyaz tenine aşık oldu bu millet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta dünyada olsa elf karı mı yoksa cüce karı mı isterdin ?Çirkin diye ötekileştirildiler hor görüldüler
elflerin beyaz tenine aşık oldu bu millet
bu sorunun sorulması bile hataOrta dünyada olsa elf karı mı yoksa cüce karı mı isterdin ?
Yok o Amazon original karakter. Ben yukarıda tahminimi yazmıştım adar kimdir diye de bakalım ileride ne çıkacak.4 bölüm 3’ü bölüme göre daha iyiydi. Sauron herhalde şu orkların baba dediği eleman.
Senaryosu iyi olan dizi şuan çok az. İyi senaryosu olanlar da Rings of Power gibi geniş kitlelere hitap eden diziler değiller. Dizidem beklentim final bölümlerinde epik güzel sahneler yaşatmaları bu dizide de onu sezdim. Birazcık zevk alacağız onu da tolkien ile kafayı bozmuş takıntılı heriflerin yorumları ile sürekli karşılaşarak mındar etmek istemiyorum.Ben bu dizi de lore cok farkliymis ona takilmiyorum, ben güzel bir dizi izlemek istiyorum. Herifler Sinema kalitesinde bir dizi cekmis herseyi muhtesem yapmis ama Senarist secimi berbat olmus, kim bilir kac ay zamanlari vardi elindeki olan malzeme ile güzel bir hikaye cikarmaya ama herifler sanki acele acele iki hafta da bir Senaryo üretmis gibi duruyor, cidden diyorum Lore da hic takilmiyorum ama en azindan insan bukadar mantik hatasi yapmaz dizi karakterlerine ne alaka var bu neden böyle yapti bu neden böyle davrandi dedirtmez. Sonucta bu dandik bir bütcesi olmayan ikinci sinif bir dizi cekimi degil, yüz milyonlarca dolar bütceli bir cekim ve burda yetkiler resmen senaryo konusunda sinifta kalmis. diziyi cekince bunu denetliyen kontrol eden birileri hic mi olmadi? Olsaydi böyle tuaf sahneler cikmazdi herkesin bildigi gibi Galadrielin gemiden atlayip koca okyanuzu yüzerek gecemek gibi bunun gibi cok örnek var.
Zaten zaman cakrinin icine eden amazon dan baska birsey de beklemezdim.
Ben dedigim gibi lore sadik kalmalari gerek diyenlerden degilim, sonucta herifler zaten bütün haklari alamamis ve bundan dolayi da genel anlamda kafalarina göre bir Senaryo yazmak durumda kalmislar, benim sinir oldugum, bu proje dün cikmadi ortaya aylarca beklendi zamanlari vardi Milyonluk bir dizi, insan biraz özen gösterir demek istedim. Yoksa cekim hakinda düsüncelerimi dedim CGI olsun sahneler olsun bu kadar kaliteli bir dizi önce hic cekilmemistir ama hikayenin kendisi biraz yolda kaliyor. Misal insan hikaye bir birindan bagimsiz anlat o vakit Numenorda 5 gün gectiyse misal cücelerin olaylarin da bir kac hafta gecmis olsun adamlar küleyi dikmeye baslamis ne var yani yaz oraya 5 ay sonra gibi. Nasil olsa simdilik her konu bir birinden bagimsiz isliyor sorun olmaz di yani. Cok seyler varda söylenecek ama dizi den keyif almak istiyorum ama herifler de insani keyif almamak icin zorluyor yani mantik hatalari ile.Senaryosu iyi olan dizi şuan çok az. İyi senaryosu olanlar da Rings of Power gibi geniş kitlelere hitap eden diziler değiller. Dizidem beklentim final bölümlerinde epik güzel sahneler yaşatmaları bu dizide de onu sezdim. Birazcık zevk alacağız onu da tolkien ile kafayı bozmuş takıntılı heriflerin yorumları ile sürekli karşılaşarak mındar etmek istemiyorum.
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kusurları azaltacak senaryo için vakit ve sağlam ekip lazım. Bu devirde elinde sağlam içerik olmadan iyi senaryo yazacak adam hollywood da kalmadı cidden kalmadı. 1 2 kişi kaldı onlar da müsait değildir tolkien sevmiyordur falan. Galadriel karakteri dışında dizide çok büyük falso veren şu ana kadar bir durum görmüyorum gömüldüğü kadar. Ha sürükleyici mi değil onun için de final bölümlerinde şansları var. Final bölümlerinden sonra 1 sezon sonunda bir dizi gömülecekse gömülür daha erken.Ben dedigim gibi lore sadik kalmalari gerek diyenlerden degilim, sonucta herifler zaten bütün haklari alamamis ve bundan dolayi da genel anlamda kafalarina göre bir Senaryo yazmak durumda kalmislar, benim sinir oldugum, bu proje dün cikmadi ortaya aylarca beklendi zamanlari vardi Milyonluk bir dizi, insan biraz özen gösterir demek istedim. Yoksa cekim hakinda düsüncelerimi dedim CGI olsun sahneler olsun bu kadar kaliteli bir dizi önce hic cekilmemistir ama hikayenin kendisi biraz yolda kaliyor. Misal insan hikaye bir birindan bagimsiz anlat o vakit Numenorda 5 gün gectiyse misal cücelerin olaylarin da bir kac hafta gecmis olsun adamlar küleyi dikmeye baslamis ne var yani yaz oraya 5 ay sonra gibi. Nasil olsa simdilik her konu bir birinden bagimsiz isliyor sorun olmaz di yani. Cok seyler varda söylenecek ama dizi den keyif almak istiyorum ama herifler de insani keyif almamak icin zorluyor yani mantik hatalari ile.
Hayir alakasi yokDiziye başlayınca yabancı kalmamak için, başlamadan önce film 3 lemesini izlemeli miyiz?
İzlersen diziyi beğenmezsin aman izleme hocamDiziye başlayınca yabancı kalmamak için, başlamadan önce film 3 lemesini izlemeli miyiz?
Masal zaten, tolkien peri masalları üzerine uzman bir adam. Yazdığı romanlarda özünde masallar en nihayetinde.Belki linç yiyecegim ama bence orta dünya evreni abartılan bir evren. Kitaplarini da okudum filmlerini de izledim beni hiç içine çekmedi özellikle hobbit ve yüzüklerin efendisi kitapları masal gibi geldi. Silmarilionu onlara göre daha çok beğendim içinde güzel hikayeler vardı