The Odyssey (2026)

7/10

Kamera ve Nolan isleri 🤌
Realizmden mitolojik elementlere gecis 10/10(bunlar muthis olmus, gorselden ziyade gercekte nasil olurdu kafasi)
Oyunculuklar vasat.

Evde izlesen uyuyakalabilirsin,

Abim tutturdu gidelim diye almanyada sinema imax falan yalan , aldik gittik normalde planimda yoktu.

Ben olsam gitmem, bi platforma falan duser evde keyifle izlersin.

Zaten filmi 1 kere izlesen 2inci defa 5 sene sonra izlemezsin sanmiyorum.

Spoiler degil : hep elestirilen dalga gecilen seylerin zerre etkisi yok filme.

@Aras Şimşek o 40 imaxten biri galiba anadolu yakasinda galiba, ekran goruntu kesinlikle croplanmis degildi.

Ama acikcasi hic bir etkisi yok gibi

Youtube'da izleyen film eleştirmenleri çok iyi film demiş genelde gördüğüm kadarıyla
Film guzel ama biraz ne beklentiyle izledigine gore degisebilir. Bekledigimden farkliydi benim misal pozitif anlamda. Bazi sahneler muthisti kurgu ve detaylar olarak.

Abim tutturdu gidelim diye almanyada sinema imax falan yalan , aldik gittik normalde planimda yoktu.

Ben olsam gitmem, bi platforma falan duser evde keyifle izlersin.

Zaten filmi 1 kere izlesen 2inci defa 5 sene sonra izlemezsin sanmiyorum.

Spoiler degil : hep elestirilen dalga gecilen seylerin zerre etkisi yok filme.

@Aras Şimşek o 40 imaxten biri galiba anadolu yakasinda galiba, ekran goruntu kesinlikle croplanmis degildi.

Ama acikcasi hic bir etkisi yok gibi
Güzel bi filmle kıyaslasan buna benziyor diye ona göre kıyaas alayım

pazar gitcem yoksa gıtmem

Güzel bi filmle kıyaslasan buna benziyor diye ona göre kıyaas alayım

pazar gitcem yoksa gıtmem
Nolan filmlerinden en "normal" hissettiren filmdi ordan yola cik. Ama bunu boklamak icin demiyorum, nolan filmlerinde ince detaylar falan zaten standart mukemmel.

Attim ilk joker mesela phoenixin oynadigi, nasil acaba diosun ,tatminkar cikiyorsun filmden (o kadar suc ve aksiyon olmamasina ragmen beklenti olarak nolan'in jokeri yuzunden yuksek olmustur). O acidan tatmin ediyor. Ama attim bir Dune daki etkilenme bende olmadi , o acidan sinemalik gelmedi bana.

Nolan filmlerinden en "normal" hissettiren filmdi ordan yola cik. Ama bunu boklamak icin demiyorum, nolan filmlerinde ince detaylar falan zaten standart mukemmel.

Attim ilk joker mesela phoenixin oynadigi, nasil acaba diosun ,tatminkar cikiyorsun filmden (o kadar suc ve aksiyon olmamasina ragmen beklenti olarak). O acidan tatmin ediyor. Ama attim bir Dune daki etkilenme brnde olmadi , o acidan sinemalik gelmedi bana.
Dune 2 den iyi mı

Geri
Üst Alt