- 23 Aralık 2008
- 65.401
- 63.313
- 5.103
imax sinemada izlenmediği sürece hakkettiği değeri göremeyecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her IMAX salonu da değil, gezegende sadece 40 adet bulunan 70mm Imax salonlarda çekildiği, olması gerektiği gibi izleyebileceksin.imax sinemada izlenmediği sürece hakkettiği değeri göremeyecektir
Prag'a mı gidelim filmi izlemek için anasını satayım
eyvah7/10
Kamera ve Nolan isleri
Realizmden mitolojik elementlere gecis 10/10(bunlar muthis olmus, gorselden ziyade gercekte nasil olurdu kafasi)
Oyunculuklar vasat.
Evde izlesen uyuyakalabilirsin,
ne b.ktan filmdi diyenlere 'yanlis sinemada izlemissiniz' demek icin uydurulmus bir bahane gibi duruyor.Her IMAX salonu da değil, gezegende sadece 40 adet bulunan 70mm Imax salonlarda çekildiği, olması gerektiği gibi izleyebileceksin.
Abim tutturdu gidelim diye almanyada sinema imax falan yalan , aldik gittik normalde planimda yoktu.gidilir mi
O kadar degil valla yav. Ama guzel film-sadece sinemalik vaaay dedirtecek kadar degilmis acikcssiİzleyenler çok övüyor filmi
Youtube'da izleyen film eleştirmenleri çok iyi film demiş genelde gördüğüm kadarıylaO kadar degil valla yav. Ama guzel film-sadece sinemalik vaaay dedirtecek kadar degilmis acikcssi
Film guzel ama biraz ne beklentiyle izledigine gore degisebilir. Bekledigimden farkliydi benim misal pozitif anlamda. Bazi sahneler muthisti kurgu ve detaylar olarak.Youtube'da izleyen film eleştirmenleri çok iyi film demiş genelde gördüğüm kadarıyla
Güzel bi filmle kıyaslasan buna benziyor diye ona göre kıyaas alayımAbim tutturdu gidelim diye almanyada sinema imax falan yalan , aldik gittik normalde planimda yoktu.
Ben olsam gitmem, bi platforma falan duser evde keyifle izlersin.
Zaten filmi 1 kere izlesen 2inci defa 5 sene sonra izlemezsin sanmiyorum.
Spoiler degil : hep elestirilen dalga gecilen seylerin zerre etkisi yok filme.
@Aras Şimşek o 40 imaxten biri galiba anadolu yakasinda galiba, ekran goruntu kesinlikle croplanmis degildi.
Ama acikcasi hic bir etkisi yok gibi
Nolan filmlerinden en "normal" hissettiren filmdi ordan yola cik. Ama bunu boklamak icin demiyorum, nolan filmlerinde ince detaylar falan zaten standart mukemmel.Güzel bi filmle kıyaslasan buna benziyor diye ona göre kıyaas alayım
pazar gitcem yoksa gıtmem
Dune 2 den iyi mıNolan filmlerinden en "normal" hissettiren filmdi ordan yola cik. Ama bunu boklamak icin demiyorum, nolan filmlerinde ince detaylar falan zaten standart mukemmel.
Attim ilk joker mesela phoenixin oynadigi, nasil acaba diosun ,tatminkar cikiyorsun filmden (o kadar suc ve aksiyon olmamasina ragmen beklenti olarak). O acidan tatmin ediyor. Ama attim bir Dune daki etkilenme brnde olmadi , o acidan sinemalik gelmedi bana.
Bence degilDune 2 den iyi mı
dune 2 bok gibi filmdi hocam ondan iyi degilse gidilmez sagolBence degil
Goreceli, dune baya iyi bir seri.dune 2 bok gibi filmdi hocam ondan iyi degilse gidilmez sagol
dune 1 iyiydiGoreceli, dune baya iyi bir seri.