En sonunda adam akıllı bir bölüm seyredebildik çok şükür :hat:

The Walking Dead atmosferini görmek bile yetiyor bana aslında. Bir de Carl görünmezse tuzu biberi oluyor harika bir bölüm oluyor benim için. Aksiyon çokta umurumda değil.

Rick'in british aksanıyla hey caaeerrl demesine sinir oluyorum :asd:

Güzeldi ama gerilim falan olmadi.Carl sapkasi ile turluyordu sadece.
Evet biraz sürpriz oldu , ben buraya yerleşebileceklerini hiç sanmıyorum , bir gizem var ama bakalım ne zaman ortaya çıkacak.Şu küçük kız anahtar gibi..

5x14

çok güzel bölümdü , dizi şuan mükemmel derecede iyi ilerliyor

sezon finali'ne 2 bölüm kala bu kadar iyi olması sezon finalini iple çektirtiyor

Geçen hafta yayınlanan bomboş bir 13. bölümden sonra bu hafta yayınlanan 14. bölüm ilaç gibi geldi :asd:

hiç beklemediğim bir bölümdü , sağlam karakter harcadılar üstelik epey komplikasyon oluşturacak gelişmeler oldu , oysa kardeş kardeş yaşayabilirlerdi.

mimarlığı öğrenmek isteyen ..... karakterin bifr anda harcanması bu yerleşim yerinde pek de bir gelecek kuramayacaklarını düşündürdü bana..

bir diğer dikkatimi çeken şey ise 5 sezondur ilk kez bu kadar detaylı ölüm sahnesi çektiklerini gördüm , önemli karakterlerin harcanması sırasında gerçekçilikten ödün vermeyerek gore'un bokunu çıkarmışlar resmen....... karakterinin çenesi parçalanırken izlerken ......... yardım edemediği için çaresizliğini ekran karşısında hissettim resmen.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt