Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma
Daha gelmedi mi bunlar
Daha gelmedi mi bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklancak bişey yok Scoutgs her sene bir kere patlıyor sezonu açtı.İkiside gelmeyecek.
Açıklancak bişey yok Scoutgs her sene bir kere patlıyor sezonu açtı.İkiside gelmeyecek.
Rosicky ve Ledesma patlarsa Scoutgs bir daha kendine gelemez..
Rosicky ve Ledesma patlarsa Scoutgs bir daha kendine gelemez..
Ya niye patlasın ki Scoutgs transferler gerçekleşmese bile? Çoğu kişi burada Scoutgs'ye resmi siteden daha çok güveniyor, bu transferler olmasa bile çoğu kişi yine Scoutgs'ye değil, yönetime kızacaktır bizi bu kadar transferde beklettiği için ve hala somut bir adım gerçekleştiremediği için. Scoutgs'nin verdiği haberler yönetimin de kurtuluş yoludur şu anda. Rosicky ve Ledesma gelmezse ve hala ortasaha transferi hakkında somut bir adım atılmazsa yönetim kendi sonunu getirir bu noktada.
Yonetici arkadaşlardan bir ricam olacak, listelerin bugun verileceği bilgisi doğru mudur? UEFA sitesinden mi bilgi bulunur ya da kulup içerisinden teyit mi ettirilir artık. F.Bahçe'nin de transferi sonlandırmamış olması ilginç geldi bana. Hadi biz yaparız, play-off'u es geçip son listelere erteleriz ama F.Bahçe bu konularda daha hassastır. Alacağı adamı play-off turunda oynatmak ister.