# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

kendim gitcem , tutup kollarından getiricem artık :asd:

Ayıp, 4-5 gündür Ledesma bekliyorum :D

Hadi artık.

Bence de hadi artık.. Bügünde açıklamayacaksınız da ne zaman açıklayacaksınız?

Açıklancak bişey yok Scoutgs her sene bir kere patlıyor sezonu açtı.İkiside gelmeyecek.

Gel gel gümüle gel, gel gel gümüle gel böğrümeeee domdom gurşunuu.

Açıklancak bişey yok Scoutgs her sene bir kere patlıyor sezonu açtı.İkiside gelmeyecek.

Hiç sanmıyorum. Geçen yıl patlamışlardı Sercan konusunda.. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Tekrarı olacağını zannetmiyorum..

scoutgs patlarsa bizde patlariz o kadar ümitlendik

scoutgs patlarsa valla fena rezıl oluruz arkadaslara herkese ama patlıyacaklarını sanmıyorum guvenıyorum onlara..

Stoch, Grella, Pektemek, Yasin, Veli. Grella ve Stoch'ta çok net ifadeler kullanmamalarına rağmen diğer 3 yerli isimde yanıldılar bu sezon. Yanlış hatırlamıyorsam o haberlerden sonra bir daha bir şey netleşmeden haber vermeyeceklerinhi söylemişlerdi. Bence güveneceksek buna güvenmeliyiz, yoksa tabii ki onlar da insan, onlar da yanılabilir.

Rosicky ve Ledesma patlarsa Scoutgs bir daha kendine gelemez..

Ya niye patlasın ki Scoutgs transferler gerçekleşmese bile? Çoğu kişi burada Scoutgs'ye resmi siteden daha çok güveniyor, bu transferler olmasa bile çoğu kişi yine Scoutgs'ye değil, yönetime kızacaktır bizi bu kadar transferde beklettiği için ve hala somut bir adım gerçekleştiremediği için. Scoutgs'nin verdiği haberler yönetimin de kurtuluş yoludur şu anda. Rosicky ve Ledesma gelmezse ve hala ortasaha transferi hakkında somut bir adım atılmazsa yönetim kendi sonunu getirir bu noktada.

scoutgs patlamaz bu sefer.

çok kesin konuştular imzalar atıldı diye.

onlarda bizim kadar olayın farkında , 2 transferde patlarsa sitenin itibarının biteceğinden

Ya niye patlasın ki Scoutgs transferler gerçekleşmese bile? Çoğu kişi burada Scoutgs'ye resmi siteden daha çok güveniyor, bu transferler olmasa bile çoğu kişi yine Scoutgs'ye değil, yönetime kızacaktır bizi bu kadar transferde beklettiği için ve hala somut bir adım gerçekleştiremediği için. Scoutgs'nin verdiği haberler yönetimin de kurtuluş yoludur şu anda. Rosicky ve Ledesma gelmezse ve hala ortasaha transferi hakkında somut bir adım atılmazsa yönetim kendi sonunu getirir bu noktada.

Rosicky ve Ledesma gelmese bile, 2 orta sahanın geleceğini biliyoruz. Yönetim sonunu getirmez.

Yonetici arkadaşlardan bir ricam olacak, listelerin bugun verileceği bilgisi doğru mudur? UEFA sitesinden mi bilgi bulunur ya da kulup içerisinden teyit mi ettirilir artık. F.Bahçe'nin de transferi sonlandırmamış olması ilginç geldi bana. Hadi biz yaparız, play-off'u es geçip son listelere erteleriz ama F.Bahçe bu konularda daha hassastır. Alacağı adamı play-off turunda oynatmak ister.

Yonetici arkadaşlardan bir ricam olacak, listelerin bugun verileceği bilgisi doğru mudur? UEFA sitesinden mi bilgi bulunur ya da kulup içerisinden teyit mi ettirilir artık. F.Bahçe'nin de transferi sonlandırmamış olması ilginç geldi bana. Hadi biz yaparız, play-off'u es geçip son listelere erteleriz ama F.Bahçe bu konularda daha hassastır. Alacağı adamı play-off turunda oynatmak ister.

bugün geceye kadar verilmesi gerekiyor sanırım hocam doğru.

Play-off son tur maçlarında oynatılacak oyuncular UEFA 2010 kural kitapçığına göre bu gece 24:00'a kadar bildirilecek.

Daha sonra gruplara geçmeden önce yeni listeler verilebilecek. Yani önümüzdeki turda oynatmak istiyorsan bu gece bildireceksin.

Ha zaten dün aldığın adam 3 gün sonra ne kadar top oynar o da muamma olur zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt